Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pies 

Thomas Neil Rodrigues zabrał więc swojego psa Poh na epicką podróż po całych Stanach Zjednoczonych. Mężczyzna chciał, by Poh mógł za życia zanurzyć łapki w Oceanie Spokojnym.

"To była wspaniała podróż. Spędziłem z nim cudowne 7 tygodni. Na początku myślałem, że Poh nie wytrzyma nawet 2 tygodni, ale udało mu się."

Rodrigues adoptował 15-letniego dziś Poh w roku 1999, gdy ten miał zaledwie 8 tygodni.

"W lutym zaczął się czuć gorzej. Często podróżujemy, ale po jednej z wycieczek jego stan się pogorszył. Okazało się, że rośnie w nim złośliwy guz. Nie wiem, jak długo pożyje. Lekarze też nie wiedzą. Wiem tylko tyle, że nie mamy zbyt dużo czasu, dlatego postanowiłem jak najlepiej go wykorzystać."

Podróż zaczęli od Nowego Jorku, gdzie obaj mieszkają:

Bez-tytu%C5%82u.png

k2l374.gif

W trakcie podróży odwiedzili 35 miast:

Bez-tytu%C5%82u1.png

k2l374.gif

Pokonali 12000 mil:

Bez-tytu%C5%82u2.png

k2l374.gif

Ich celem było dotarcie do Oceanu Spokojnego:

Bez-tytu%C5%82u3.png

k2l374.gif

Poh często poruszał się w zielonym wózku, gdyż nie miał siły samodzielnie chodzić:

Bez-tytu%C5%82u4.png

k2l374.gif

Odwiedzili Hollywood:

Bez-tytu%C5%82u5.png

k2l374.gif

Poh dostał nawet swoją gwiazdę:

Bez-tytu%C5%82u6.png

k2l374.gif

Odwiedzili szkołę, w której Arnold Schwarzenegger kręcił słynną komedię „Gliniarz w przedszkolu”:

Bez-tytu%C5%82u7.png

k2l374.gif

Byli też w Baltimore:

Bez-tytu%C5%82u8.png

k2l374.gif

...I u prezydenta Obamy w Białym Domu:

Bez-tytu%C5%82u9.png

k2l374.gif

Czasem po prostu wystawiali pyszczki na słońce:

Bez-tytu%C5%82u10.png

k2l374.gif

Poszli na lody:

Bez-tytu%C5%82u11.png

k2l374.gif

Byli nad mostem Golden Gate:

Bez-tytu%C5%82u12.png

k2l374.gif

Odwiedzili piękny kościółek. W końcu wszystkie psy idą do nieba…

Bez-tytu%C5%82u13.png

k2l374.gif

Poh nie mógł się doczekać słodkości:

Bez-tytu%C5%82u15.png

k2l374.gif

Wreszcie dotarli do celu:

Bez-tytu%C5%82u16.png

k2l374.gif

Bez-tytu%C5%82u17.png

k2l374.gif

Bez-tytu%C5%82u18.png

rqwu28.jpg

Balon w Czekoladzie

Czekoladowe miseczki nie tylko ładnie wyglądają, ale nadają się też do zjedzenia. Zaoszczędzisz czas, nie musząc zmywać naczyń, a do tego poczujesz się jak najlepszy szef kuchni

Film :

rqwu28.jpg

Ograniczenie Prędkości Bez Sensu?

Nowo wprowadzone zasady ruchu drogowego budzą mnóstwo kontrowersji. Najczęściej komentowana jest możliwość utraty prawa jazdy po przekroczeniu prędkości o 50km/h.

Film :

rqwu28.jpg

Popek + Dzieci

Od kilku dni Internet podbija filmik, na którym widzimy dzieci w trakcie dyskoteki w Szkole Podstawowej śpiewające refren jednej z piosenek Gangu Albanii: „Pizda nad głową, pi-pi-pizda nad głową/Kręć dupą swoją kre-kre-kręć dupą swoją/Tańczy z Albanii kowboj, napierdolony koką”.

Filmik zamieszczony prawdopodobnie przez jednego z nauczycieli wywołał lawinę komentarzy i spore poruszenie. Sprawę skomentowali również reprezentanci środowiska hip-hopowego w Polsce:

"Jakby śpiewali „prawdziwa dama to Twoja mama” to jeszcze rozumiem. A szkolny wodzirej wyskoczył z pizdą nad głową, ostra patola – powiedział o całej sprawie 2sty"

W sprawie upublicznionego nagrania wypowiedział się również sam Popek, autor tekstu:

"Jedna rzecz nas niepokoi, głupi nauczyciel który wrzucił filmik <Gang Albanii w szkole na dyskotece>, to wy powinniście być osobą do naśladowania, ja tylko bawię się muzyką. I wy małym dzieciom robicie takie coś? To wy im robicie krzywdę. (…) I głupi nauczyciel, który naprawdę nie powinien być ani pedagogiem ani uczyć nawet daunów. Małym dzieciom puszcza ‚pizda nad głową’ i one to śpiewają chórem? Trochę ogłady kurwa, durnie” (zachowaliśmy pisownie oryginalną)"

Gang Albanii - Klub Go Go

Gang Albanii - Uczniowie Podstawówki

ru8jv7.png
  • Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za artykuł

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.