Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:dzzzz[ZAW]

Nick oskarżonego:bezuczuciowa

IP lub SID oskarżonego:-

Przebieg sytuacji:Witam. Chciałem złożyć skarge na admina , ponieważ gram sobie i sytuacja wygląda tak że zabiłem kogoś stojąc na respie ..ten zaczął płakać chociaż było to na początku rundy(niepotrzebnie raszował ) Szczerze powiem że pozniej zasiedziałem sie na respie troszke , ale nie sam ...został ze mną jeszcze jeden gracz . Ja dostałem kicka , on nie ;) No dobra zrozumiałem to , ale napisałem że wkur*ia mnie takie zachowanie admina ... Moim zdaniem admin powinien traktować wszystkich tak samo , a nie że kolega to "aa wybacze mu" .. No ale cóż , dostałem bana na 30 minut z powodem " a mnie wkurza Twoje kampienie na respie"

może niektórzy z administracji nie dojrzeli na tyle... Pozdrawiam

Dowody:brak

Opublikowano

Brak dowodów, więc po co piszesz skargę? Mamy Ci na słowo wierzyć? Sorki kolego, ale bez dowodów twoje pisanie nic nie jest warte. Skarga leci do kosza :)

Opublikowano

hm to zacznę tak tego drugiego nicku nie zobaczyłam tak samo by dostał (kicka) traktuję wszystkich jednakowo, po prostu niepotrzebnie się denerwujesz na spokojnie wszystko idzie wyjaśnić i napisać nick ten i ten ze mną kampił, widziałam i kampiłeś ponad  1min na respie :) dostałeś tylko 30 min czas minął, także zapraszam do gry. :)

Opublikowano

Dowody: brak 

Temat do zamknięcia :)

Pomijając dowody skarga i tak jest niesłuszna ponieważ mogłeś zwyczajnie na świecie napisać nick osoby która była razem z Tobą na respie a nie "naskakiwać" na admina :)

Opublikowano

Pewnie dostane warma i ciul. Ale wy nabijacie posty. Ja objaśniłem koledze o co chodzi, Sylwia dodała coś od siebie i tyle. A wy co? Po 1 poście, który nic nie wnosi do tematu. Play zamykaj to bo mnie to denerwuje.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.