Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet tępy osioł by ogarnił - hahahaha

http://screenshooter.net/102535684/ommlvco

http://screenshooter.net/102535684/cvejgml

Play : @@bezuczuciowa., ty lepiej idź spać bo rozpalona, napalona bo jak już tam w tematach widziałem co pisałaś "masz dużego" xD

bezuczuciowa. : (01 czerwiec 2015 - 19:48 ) comment_edit.png folder_edit.png @@Play hahaha co gdzie? :D

Play : @@bezuczuciowa., no i w dodatku zakręcona [:D]
bezuczuciowa. : @@Play nie było nic takiego! [:P] Ty chyba bys tak chciał przeczytać ;P
Play : @@bezuczuciowa., nie no wlasnie nie [:(]
bezuczuciowa. : @@Play nie było nic takiego nie wmówisz mi! [:D]
Play : @@bezuczuciowa. http://screenshooter.net/102535684/ommlvco
bezuczuciowa. : @
@Play eee co to kurvva?! [:o]
Play : @@bezuczuciowa., twój post [:o]
bezuczuciowa. : @@Play zabije Cie nieładnie tak pisać z mojego konta :< na pewno nie ja to pisałam -,-
Play : @@bezuczuciowa., jak to ty pisałaś nie kłam!
Englo : ta co sprawdzała
bezuczuciowa. : @@Play NIE! nie pisałam takiego posta -,- nie rób ze mnie takiej bo nie ćpam xD! [:D]
Englo : aż boje się o własne genitalia, czekam na diagnozę
Play : @@Englo, hahahahahaha
bezuczuciowa. : hahaha nie wierze co to jest? kto to napisał? -,-
bezuczuciowa. : od pisze do Dudnesa niech sprawdzi logowanie skąd było i to to umieścił [:)]
Play : @@bezuczuciowa., no ty to napisałaś. Nikt nie wchodził na twoje konto ^^
Englo : to pewnie sprawka Little
bezuczuciowa. : @@Play przekonamy się ja wiem że to nie ja pisałam [:)]
Play : @@bezuczuciowa., no to ci duduś udowodni [:)]
Play : @@Englo ^_*
bezuczuciowa. : @@Play ok ^^ ale to nie ja ulwa :<
Englo : @@bezuczuciowa. winny się tłumaczy
Play : @@bezuczuciowa., idź pisać kto ci na konto wchodził xDD I tak ci nie wierze xD
Englo : a właściwie to winna, choć damie nie przystoi tak pisać
Englo : a przynajmniej publicznie [:D]
DEeeoŚ : juz sie odpalili
Englo : jeszcze centymetry mogłaś dodać ^^
Play : @@Englo, no też tak uwarzam xD
Play : hahahahahah
DEeeoŚ : Czego tu sie mozna dowiedziec
Play : no właśnie! [:(]
Englo : @ strzez sie bo niedlugo zobaczysz tutaj info o swoim kroczu
Englo : nigdy nie mozna spac spokojnie :/
DEeeoŚ : Masakracja jak to mówi dzisiejsza młodzież. @@Englo no wiem, wiem juz mam to na pw
Play : HAHAHAHAHAHAHAH
Play : Sylwia i jak tam zabawa w detektywa ? [:P]
DEeeoŚ : @@Play pisze mi ze masz malego
Play : no nie [:(]
bezuczuciowa. : @@Play nie ma to nie ja pisałam Play to Ty i tyle w temacie [:P]
Play : @@bezuczuciowa., ss co innego mówi :o
Play : http://screenshooter.net/102535684/ommlvco
DEeeoŚ : @
@Play wydalo sie
bezuczuciowa. : jeszcze umieście to do gazetki będę sławna za to czego nie napisałam [:P]
Play : No jak to ? na zdjęciu wszystko widać co napisała, nie róbcie ze mnie debila [:(]
DEeeoŚ : @@Play to było skierowane do kogoś innego
Play : @@bezuczuciowa., napisałaś nie kłam! Engol i kilka innych użytkowników może potwierdzić ;d
bezuczuciowa. : @@Play to Ty pało! [:P]
Play : http://screenshooter.net/102535684/cvejgml
Play : @
@bezuczuciowa., to co w logach nic nie ma ? ale oszukujesz [:(]
bezuczuciowa. : Play ! to Ty bo ja nie pisałam -,-
DEeeoŚ : @@Play no fakt, racje masz
DEeeoŚ : @@bezuczuciowa. oszukujesz sama siebie czika
Play : @@bezuczuciowa., no to nie ja ! serio! [:o] Engol, powiedz no to jak było ;P
bezuczuciowa. : @@Play no jeszcze Dudnes nie sprawdził [:P] no to Ty i tyle ;p
bezuczuciowa. : a piertole Was ide i wmawiajcie mi czegoś czego nie ja napisałam -,-
Play : @@bezuczuciowa., ja sprawdzałem i nic nie ma. Może w nocy ten stan jakiś tam mialaś i pisałaś głupoty xd
Play : @@bezuczuciowa., no wiesz co.... ja bym cie nie oszukał [:(]
bezuczuciowa. : @@Play no jasne nie rób ze mnie głupiej, ok?
Play :@@bezuczuciowa. no nie robie [:o]
DEeeoŚ : @@Play szykuje sie wpierdziel :|
Play : @, no ale za co ? przecież nić nie zrobiłem ;-(
DEeeoŚ : @@Play wiem, ale ona Ci nie wierzy i wbije Ci do wyra w nocy
Play @ haha
DEeeoŚ : @@Play wiem ze bys chcial
Play : @, haha ;d
DEeeoŚ : @@Play wyczułem Cię dzing dziongu moj xDDD
bezuczuciowa. : @ no właśnie więc wszedł i specjalnie napisał by to teraz rozpowszechniać że niby ja to napisałam nienawidzę osób kłamliwych [:)]
DEeeoŚ : @@bezuczuciowa. ja bym mu gonga sprzedał
Play : @@bezuczuciowa., nie denerwuj mnie!! Toć ja nie kłamie przecież.
Play : @, spier*** nic nie zrobilem!
bezuczuciowa. : @@Play jasne [:)] jesteś jeden z wielu osób które kłamią [:)]
DEeeoŚ : @@Play przecież ja to wiem, ona tego nie wie
DEeeoŚ : @@bezuczuciowa. dokładnie, nic dodać nic ująć
Play : @@bezuczuciowa., no to nie wierz ^^ ale możesz zapytać Engola, deosia że nie majstrowałem nic przy poście twoim ;p
bezuczuciowa. : @ jeszcze Ty się uje..tyrałeś mnie? [:)]
bezuczuciowa. : @@Play jasne, jasne [:)]
bezuczuciowa. : Szkoda mi czasu wole iść pograć, strzała.
Play : Deoś, majstrowałem coś przy poście ?
Radyjko : Hahaha Sylwia dystans bo on jest nawalony xd
DEeeoŚ : @@bezuczuciowa. ale serio on przecież nic przy tym nie robił..... No nic, żegnaj [:(]
DEeeoŚ : @ turn off
Radyjko : mści się za mnie bo mam tel off i dzwoni nie może xD
Patka : ładne rzeczy się tutaj dzieją [:D]
Play : @@Patka, co nie ? [:o]
Patka potraficie wkurzyć @@bezuczuciowa. [:D]
DEeeoŚ : JA POTRAFIE każdego wkurzyc xD
bezuczuciowa. :Patka przecież to są ludzie chorzy psychicznie i ja będę niemiła tylko znajde jakis hak na nich [:P]
Englo : (01 czerwiec 2015 - 20:29 ) Edytuj ale akcja w M jak Miłość, polecam
Play : (01 czerwiec 2015 - 20:29 ) Edytuj @@Englo, co sie staneło ? marek stanoł na głowie marzenie ?
Play : (01 czerwiec 2015 - 20:30 ) Edytuj @@bezuczuciowa., eeee, w tej chwili to się poczułem obrażony!
bezuczuciowa. : (01 czerwiec 2015 - 20:30 ) Edytuj STANĄŁ* naucz sie pisać to pogadamy [:P]
DEeeoŚ : (01 czerwiec 2015 - 20:30 ) Edytuj @@Play ja wiem co! MAREK WPADŁ W KARTONY BO HANKA GO WOŁAŁĄ
Play : (01 czerwiec 2015 - 20:30 ) Edytuj @@bezuczuciowa., dobra dobra nie łap za słówka, tylko powiedz no ile ten "wielki" ma cm ;D
bezuczuciowa. : Twój ma zero :) bo wgl nic nie masz zacznijmy od tego :D jesteś obojniak :D

Play : @, uał ;d
Play : @@bezuczuciowa., aa czyli jednak u mnie też w nocy byłaś ^^
Patka    :    @@bezuczuciowa. oni znajdą na wszystko odpowiedz [:D]
Radyjko    :    Sylwia a tak się wypieralas xD
bezuczuciowa.    :    @@Patka ja nie komentuje bo połowie bym musiała krzywde zrobić szczególnie temu Playowi [:D]
bezuczuciowa. :    @ juz mam ... uważajcie co chcecie ja wiem swoje [:)]
Play    :    @@bezuczuciowa., przepraszam ale prawdy chyba nie oszukasz ^_*
Play    :    Nie wiem czy kurwa dom wariatów czy jak ? [:(] Przychodzicie do mnie w nocy sprawdzacie ile cm mam, potem pierdzielicie że jestem oszustem, no a teraz bić mnie chcecie !! Wychowawczyni w szkole mówi że jestem grzeczny
Radyjko    :    Nie bądź taka agresywną bo on lubi jak boli i wgl xD
bezuczuciowa.    :    @@Play grzeczny chyba na oddział psychiatryczny powinieneś iść może by Ci wrócili głowe na miejsce [:D] chociaż w Twoim przypadku nic nie pomoże [:D]
Play    :    @@bezuczuciowa., w gazecie pisali że niedawno stamtąd wypuścili jakąś "Sylwie" pseudonim "bezuczuciowa.", więc coś nie ten teges zresztą ostatnio coś dużo piszesz o tym szpitalu
Radyjko    :    Ty tez nie lepsza! Ja mam rozmowy na GG! co ty mi pisałas o mój boże
Play    :    @@bezuczuciowa., pewnie te "parówki" za darmo rozdają tam, no ale ja nie wnikam tak jak w tego "wielkiego" ;d
bezuczuciowa.    :    @@Play i co jeszcze mi napiszesz? naprawdę to Ty masz nierówno pod kopułą nie dość że niby ja Tobie napisałam wiadomość o wielkim to teraz to mi wmawiasz wkurze sie zrezygnuje i kija Wam w dupe. [:)]
Play    :    @@bezuczuciowa., oj nie denerwuj się tak ^^ nikt nie pisał ci że taką wiadomość mi napisałaś ^^
bezuczuciowa.    :    to mi nie wmawiajcie czegoś czego nie zrobiłam?! [:)]
Play    :    Nie rób mi tego i nie rezygnuj, chcesz żebym się zabił ? [:(]
Englo    :    @@Play
Play    :     @@bezuczuciowa., no ja nie wiem czy coś robiłaś czy nie. Ale napisałaś posta z tym co ci wysyłałem ;p
Englo    :    @@bezuczuciowa. ale ty spinasz, troche dystansu, ten wiesniak sobie zartuje ;d
bezuczuciowa.    :     i nie róbcie ze mnie tej najgorszej nie ten serwer to inny masakra -_* tylko że chciałam Wam a bardziej Dudnesowi i Danio pomóc [:)]
Play    :    @@Englo, no co tam ? skończyłeś ogladać "hanke z markiem" ?;d
Play    :    @@Englo, eee cyganie jaki "wieśniak" xDD
Play    :    za kolanko rączkę mało nanannanaa
bezuczuciowa.    :    @@Englo nie bo nienawidze takiego prostactwa znam sie na żartach ale bez przesady. [:)]
Play    :    @@bezuczuciowa., nie do końca się znasz na tych "żartach" ;D
bezuczuciowa.    :    @@Play bo nie będziesz mi wmawiał czegoś czego nie zrobiłam, że Ty masz takie pomysły to nie pisz że ja mam [:)]
Play    :    @@bezuczuciowa., a ty nie musisz mi mówic że jestem oszustem, i to nie pomysły tylko prawda "wyssana z posta" :0
bezuczuciowa.    :    bo jesteś oszutem [:)] Twoja prawda "wyssana z posta" [:)] a nie moja - i co jeszcze przeczytam?
Play    :    @@bezuczuciowa., obrażasz mnie ^^ każdy ci napisze że to prawda co ci wysłałem, tylko trzeba pomyśleć albo zastanowić się 5000 razy co się pisze a nie robi dymy [:)]
Englo    :    nikt nie robi z ciebie oszusta, to tylko niewinne zarty, przeciez to shoutbox tu nikt nie gada na powaznie [:D]
Radyjko    :    Dobra Michał lajt już xD
bezuczuciowa.    :    @@Play to chociaż miej te "JAJA" i przyznaj się że to Ty. [:)]
Play    :    @@Englo, tej wariatce to powiedź, bo chyba z tym szpitalem psychiatrycznym to prawda co pisałem
Play    :    @@bezuczuciowa., co mam ci kurwa napisać ? że to co napisalaś to prawda a ty dalej to ciagniesz i mówisz że nie i mnie obrażasz ?
bezuczuciowa.    :    @@Play uważaj na słowa i do kogo je kierujesz, takie samo zdanie mogę mieć.
Englo    :    przeciez nikt ci posta nie edytowal haha
Play    :    @@bezuczuciowa., hahahahahahahahahahahah, no idź do mam talent na pewno wygrasz!
Play    :     @@Englo, pisałem przecież że to chore
bezuczuciowa.    :    @@Play bo Ty to napisałeś a wmawiasz mi że ja to to bie napisałam sorry będę pisać z małej litery ;>
Englo    :    @@bezuczuciowa. Michał chce po prostu powiedziec ze chce sie z toba umowic :PD
Play:    @@bezuczuciowa., NIC NIE NAPISAŁEM
Play:    @@Englo, weź jej daj lepiej jakieś leki (psychotropy).
bezuczuciowa.:    pozdrawaim środkowym palcem.
Englo:    @@Play dobra pakuj kredki na taczke i jazda, nie nakrecaj tutaj rozmowy ;d
Englo:    @@bezuczuciowa. przeciez on ci posta nie zedytowal ani nikt inny, to byl tylko screen z wyczyszczonym tekstem xdd
Play:    @@bezuczuciowa., a ja "wielkiem" monitorem :>
Play:    @@Englo, no i tak ona tego nie zrozumie ^^

http://screenshooter.net/102535684/pbtwfok

http://katujemy.eu/index.php?/topic/8846-1-przegl%C4%85d-internet%C3%B3w-czyli-tam-i-z-powrotem/&do=findComment&comment=59651

Cała rozmowa była przeprowadzana na shoutbox, miał wyjść mały żarcik ale jakoś mnie wciągneło :D

Mam nadzieję że nie poczułaś się urażona, jeżeli tak to przepraszam ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ale po co kazdy na sieci ma wiedziec moje prywatne sprawy? No taki sie urodzilem, nie zmaleje już. No chyba ze ktos sie targnie na moje zdrowie to bede krotszy :D

Opublikowano

hahahahahah cały play, bezuczuciowa, spokojnie wiesz ile razy my sb cisniemy na steam i cop, on bierze na zarty i ja, to jest beka xD :D bez beki nie ma nic xD jest git, spokojnie :D

Opublikowano

Koczan juz tak wiesz nie fikaj bo nie taki Koczan duzy jak go maluja XD hahahahah XD

Playuch mistrz wkret XD gz :-D

Bezuczuciowa spokojnie napisalas to w innym kontekscie :-D

Opublikowano

Pozdrawiam środkowym palcem tyle w temacie, możecie mnie nawet zablokować nie będę współpracować z ludźmi którym nawet głupota nie wychodzi. ;)

po za tym zbliżają się "gorsze dni" i nie będę tolerować poniektórych zachowań.

I to nie ja napisałam potwierdzone przez Dudnesa, Play się bawi i myśli że jest śmieszny -,-

co do osobnika "Play" nie wypowiadam się widać szczeniackie zachowanie Wam imponuje tylko pogratulować. :)

Szkoda tylko że przez takie zachowania, tracicie odpowiednich ludzi którzy chcieli w jakiś sposób pomóc. :)

Masz wielkiego "+" co  w tym złego? że Ty masz zbereźne myśli nie mój problem.

Opublikowano

Pozdrawiam środkowym palcem tyle w temacie, możecie mnie nawet zablokować nie będę współpracować z ludźmi którym nawet głupota nie wychodzi. ;)

po za tym zbliżają się "gorsze dni" i nie będę tolerować poniektórych zachowań.

I to nie ja napisałam potwierdzone przez Dudnesa, Play się bawi i myśli że jest śmieszny -,-

co do osobnika "Play" nie wypowiadam się widać szczeniackie zachowanie Wam imponuje tylko pogratulować. :)

Szkoda tylko że przez takie zachowania, tracicie odpowiednich ludzi którzy chcieli w jakiś sposób pomóc. :)

Masz wielkiego "+" co  w tym złego? że Ty masz zbereźne myśli nie mój problem.

Rozumiem jakby to było na poważnie, ale nie zrozumieć prostego sarkazmu w wieku 19 lat... Gdyby każdy tutaj miał sobie przymilać, napierdzielać pełnymi zdaniami, nie wprowadzać nutek ironii to byłoby tu tak nudno i sztywno, że nikomu nie chciałoby się wchodzić. Jesteś w wirtualnym świecie, nie stresuj się niczym, wyluzuj, nabierz dystansu i śmiej się z innymi :D Akurat z Playem o to nie trudno, bo on nigdy nie jest poważny ^^ Przemyśl to jeszcze.

Widocznie nie każdy musi mieć poczucie humoru.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Play mnie ciągle ciśnie, ale się nie obrażam xD

Ty to taka "królewna" której nic nie można powiedzieć, zluzuj już..

Opublikowano

Play to przykład śmiesznego idioty za co go kochamy. KAżdy z nas lubi potoczyć sobie beke i dzięki temu jest śmiesznie i nie ma ciągłej stypy prawda mógł cię urazić ale przeprosił i powiedział ze to zarty więc nie widzę problemu.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Starczy tych sucharów!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.