Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim! 👋🔥

Gram na katujemy.eu już od jakiegoś czasu, ale jakoś nigdy nie było okazji, żeby się oficjalnie przywitać, więc nadrabiam zaległości. 😎

Jestem starym wyjadaczem CS-a — swoją przygodę zaczynałem jeszcze za czasów CS 1.6, później przyszedł CS, a po latach postanowiłem wrócić, bo zwyczajnie brakowało mi tego klimatu, atmosfery i starej, dobrej rozgrywki.

W swoim najlepszym okresie spędziłem w CS-ie naprawdę ogrom czasu — łącznie około 15 tysięcy godzin. Swego czasu grywałem również amatorskie turnieje LAN pod nickiem Kam⊕. Najwyższą rangą, jaką udało mi się zdobyć, był Supreme. 💪

Co do mojej historii z CS-em, niestety nie zakończyła się ona najlepiej. O ile dobrze pamiętam, ostatecznie dostałem bana po tym, jak inni gracze zaczęli mnie zgłaszać ze względu na bardzo szybki czas reakcji. Moje stare konto zostało zablokowane do czasu przeprowadzenia kontroli, przynajmniej tak to zapamiętałem. Nie pamiętam już dokładnie wszystkich szczegółów, a do samego konta niestety zapomniałem loginu i hasła.

Poza CS-em sporo gram również w Call of Duty, gdzie obecnie mam rangę Ruby. Najczęściej gram jako sniper — zdecydowanie mój styl. 🎯

Jeśli chodzi o życie poza grami, obecnie prowadzę własną firmę IT, w której działam jako Cloud Architect. Poza tym zajmuję się również graphic designem — projektowanie graficzne to kolejna z moich pasji, której poświęcam sporo czasu. 💻🎨

Na ten moment wróciłem trochę do korzeni, żeby ponownie poczuć ten klimat i dobrze się bawić. Mam nadzieję, że jeszcze trochę czasu tutaj spędzę, poznam fajnych ludzi i rozegramy wspólnie niejedną dobrą rundkę.

Pozdro dla całej ekipy katujemy.eu! 🔥🤝

image.thumb.png.4d465cdd8b86dc1c672627eaea425cac.png

Nick: xKamo / Kam⊕

• KAT 2
  • Wow 1
  • BOT
Opublikowano

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i odwiedzisz nasze serwery.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz poniżej.

katujemy_tiktok.webpProfil TikTok

katujemy_steam.webp Grupa Steam

katujemy_discord.webp Serwer Discord

• Admin FFA
Opublikowano

Oo panie, takiego długiego przywitania to dawno nie widziałem. Witam i zapraszam na serwer CS 1.6 FFA :mmeowdy_hi:

• Dzięki 1
Opublikowano
15 minut temu, K0L0S napisał(a):

Oo panie, takiego długiego przywitania to dawno nie widziałem. Witam i zapraszam na serwer CS 1.6 FFA :mmeowdy_hi:

Witam, witam! Widzimy sie wieczorem! :mmeowdy_hi:

Opublikowano

Zgadzam się z kolosem. Poukładany, miły chłopak. Siemanko i serdeczne pozdrowienia, siedź i graj najdłużej jak możesz ;)

• Dzięki 1
  • Sponsor
Opublikowano

Witaj! 👋

• Moderator
Opublikowano

Siemasz!

• Junior Admin
Opublikowano

Cześć.

Opublikowano

Witamy w naszej skromnej społeczności, gdzie ciepła herbatka i serniczek są podawane od ręki :D
Serwer 4Fun to doskonała okazja do przypomnienia sobie od czego się to wszystko zaczęło.
Do zobaczenia na serwerach! :D