Skocz do zawartości
dejsu666

Podanie na Admina - dejs666 | [CS2] LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] LOSOWE MOCE
  • Nick:
    dejs666
  • Imię:
    Bartek
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Link do profilu steam
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198984808408/
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    dejsu777
  • Na którym serwerze grasz najczęściej i jak długi masz na nim staż?:
    losowe supermoce #1, staz mam bardzo dlugi gram tam przez 266godzin.
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym pomóc w zwalczaniu łamania regulaminu (głównie cziterów), dodam, że jestem bardzo aktywny na serwerze.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Zerowe (szybko się uczę)
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez dejsu666
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Bany:

image.thumb.png.e59c6352473c005d0abd3aae8405a303.png

Muty:

image.png.4ed3ab21a22329d3abec1e7d91cae313.png

59 sztuk, powody rozne w tym dwa permanentne (niestety) zdjęte.

Mysle, ze administracja w tym przypadku przymknie oko za brak 3 powodów ale wyzej podalem jeden OGROMNY. 

Oczywiscie, ze na nie. Nie ma miejsca na takich ludzi w administracji.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Takiego kandydata się nie spodziewałem ale oczywiście jestem na nie.

Nie widzę sensu wstawiania drugi raz tego samego co Gero więc podpinam się pod jego screena.

Opublikowano (edytowane)

U ciebie zdecydowanie za wcześnie na podanie na admina, złóż za rok bądź dwa (bez żadnej kary na komunikację a ostatnia była parę dni temu) aby można było śmiało stwierdzić że twoje zachowanie się poprawiło więc;

+doswiadczenie w grze 

+wiek

- - i dwa minusy za zachowanie 

Obecnie jestem na nie
Edit: Po ponownym przemyśleniu i dyskutowania z administracją jestem za OKRESEM PRÓBNYM, przy takim wysokim doświadczeniu jestem w stanie ci zaufać

Edytowane przez Marcel2016
Opublikowano

+ wiek 

+ doświadczenie 

- zachowanie 

-kultura 

Niestety jestem na nie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Aktywność 

+/- kultura czasami trochę przesadzasz z tym co musisz, ale widać u ciebie według mnie poprawę w swoim zachowaniu 

- Doświadczenie 

Jestem na TAK uważam że zasługuje na swoją szanse 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+staż na serwerze 

+aktywnosc 

+wiek

-kultura

-zachowanie 

Jestem za okresem próbnym. Dał bym mu tą szansę może się zmienił troszkę 

Edytowane przez f0nTeec
  • Lubię to! 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano (edytowane)

Tego w moim bingo na 2026 nie było, żeby dejsu składał podanie na admina - bo jeszcze rok temu, to był nasz adminowski mem :KEKW:

Jak to wygląda z mojej perspektywy? 

Gdyby to podanie było napisane kilka msc temu, bezapelacyjnie i bez dyskusji byłbym na nie - pomimo całej sympatii do dejsa.

Nie da się wymazać tego, jak się zachowywałeś na serverze przed dłuższą przerwą na komunikację.

Każdy z adminów wie, że masz krótki ląd i za dużo kłapiesz dziobem czasem. Większość komentarzy, jest po prostu zbędna i potrafi powodować konflikty - co w moim odczuciu dyskwalifikuje kogoś jako admina. Admin nie może powodować konfliktów.

Choć lepiej byłoby to napisać w czasie przeszłym, bo faktycznie takich sytuacji na serverze jest zauważalnie mniej (albo brak?). Nie dziwię się też długości mute dla dejsa za nawet najmniejsze przewinienie - bo ludzie dalej pamiętają zachowania sprzed jakiegoś roku.

Jeszcze ważna kwestia w moim odczuciu jest taka, że środowisko csa jest wystarczająco toksyczne - a ja tego nie popieram i nie toleruję. Żarty żartami, ale wyzywanie się z gówniakami w internecie znudziło mi się 20 lat temu. 

Ludzie wchodzący na serwery nie będą kojarzyć naszych serwerów dobrze, jeśli ktoś bez powodu zwyzwa mu matkę - więc ja jestem za tym, aby coś takiego ukracać, BA - ja bym za to banował, a nie dawał mute (dlatego jestem tylko pionkiem adminem :KEKW:).

Ale do sedna:

Gdyby ktoś mnie zapytał, czy dejsu jest dobrym kandydatem - powiedziałbym, że tak.

Pomimo, że jego historia mutów i gagów jest bogata - od dłuższego czasu raczej przestrzega regulaminu. 

A do tego dochodzi:

• mega duża aktywność,
  • pomimo wszystko, ludzie raczej go lubią (no może poza tymi, którzy w 1410r mieli zywyzwane całe pokolenie, bo źle kucneli obok dejsa)
  • umie grać, wielokrotnie zgłaszał podejrzane osoby, które okazywały się być odpałami

Największy minus: słownictwo / toksyczność. Ale tak jak pisałem, od dłuższego czasu to się mocno poprawiło. I gdyby faktycznie naprawić ten element - byłbym za okresem próbnym. Bo uważam, że warto dać szansę.

Jednocześnie jasno bym zakomunikował - że w przypadku nadużyć, czy przekraczania granic, albo pogorszeniu zachowania - byłbym tak samo jak za okresem próbnym, również za perm mutem.

Nie dziwi mnie głos poprzedników, bo biorąc pod uwagę całą chyba już 2 letnią znajomość osoby dejsa, sam bym tak zagłosował. Ale widać u niego od jakiegoś czasu zamiane. Imo, kandydat nie jest zły, tylko ma trochę niewyparzoną gębę i to moja jedyne zastrzeżenie, ale uważam, że nad tym można popracować i gdyby reszta osób wyraziła na to zgodę - ja również dałbym szansę, na okres próbny.

Edytowane przez TERSON.
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

+wiek
+aktywność

+/- doświadczenie
+/- zachowanie 

Mimo kilku zastrzeżeń co do Ciebie, dałbym Ci szansę jako administrator Jestem za okresem próbnym

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Bardzo długi staż na servie

+ Ogarnał sie ostatnim czasem 

Jestem za okresem próbnym 

Opublikowano

Ciężki zawodnik się trafił, z tego co przeczytałem to miałeś predyspozycje otrzymać ksywę Mamon v2. 

Ja nie mam zastrzeżeń co do ciebie mimo takiej historii to widać że w ostatnim czasie sporo się poprawiło i też dużo nadrabiasz aktywnością i stażem. 

Mogę zaznaczyć w moim bingo na ten rok że Dejs będzie miał jednak Admina, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że jak dostaniesz admina to już tak średnio bedziesz mógł sobie bez konsekwencji powyzywać jakiś małolatów. Widać po komentarzach że przez ostatni czas udało ci się wejść kilku adminom tam gdzie słońce nie dochodzi więc coś tam cię natchnęło do zmian. 

+Doświadczenie

+Znaczna poprawa w zachowaniu 

-Nawet jak wyjdziesz z więzienia to do policji cię już nie przyjmą (Historia mutów)

Ja jestem Neutralny ale ze względu na godziny Okres próbny 6mies minimum 

• Haha 1