Skocz do zawartości
Tekki

"Jaki element popkultury...?" Pytanie na dziś; 5/10/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

p2.png

Jaki element popkultury  jest według Ciebie najbardziej przeceniany przez internet?

• Lubię to! 9
Opublikowano

iPhone jak dla mnie one są przecenione i nie odstają jakoś bardzo technologią. 

• Lubię to! 7
  • Sponsor
Opublikowano

Style ubioru

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Też jak wyżej, style ubioru, czasem marki które się płaci po tysiące jest niezrozumiałe i nigdy bym na nie nie wydał. Chyba ze przykładowo "Hugo Bossa", czy inna droższa markę dostałbym w prezencie, to bym chodził. 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano
7 godzin temu, A9W napisał(a):

iPhone jak dla mnie one są przecenione i nie odstają jakoś bardzo technologią. 

podpinam się

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Telefony składane, według mnie są strasznym syfem i się nie nadają do użytku 

• Lubię to! 2
Opublikowano

A bo ja wiem...
Kawa ze Starbucks'a. Smakuje jak olej silnikowy, a cena jest kompletnie nieadekwatna do jakości którą powinno się otrzymać. Nie mówię że wszystko co sprzedają nadaje się do śmietnika, aczkolwiek Starbucks nie jest wart oklasków które dostaje, lokalne kawiarenki potrafią dostarczyć kawusię smaczną, cieplutką i aromatyczną :P

• Lubię to! 3
Opublikowano

podzespoły PC .... 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może źle napiszę nw. Ale AI... Dziś jedząc śniadanie. Było z 4/5 reklam zmodyfikowanych przez AI... Starsi z lat 90 pozdrawiam. Pamiętają reklamy. Telefonów sony ericson, Świąteczne reklamy. To był klimat. A teraz? jakieś ufolodki, Dzieciaki latające. Straszne, jak AI. Może zastąpić ludzi. Strach myśleć co będzie za 30/40 lat. Że firmy będą miały roboty do wykonywania pracy. Już są rzeźnie, Co w 96% to automatyka od uboju, Po rozbiór. 4% To laboltoria.

• Lubię to! 1