Skocz do zawartości
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego znowu wracacie do Weterana i do tego w tej samej formie doskonale wiedzac, ze jest calkowicie broken? Balans jest calkiem niezly to znowu wracamy do klasy, ktora strzela w biegu, ma praktycznie nielimitowana amunicje i zabic ja cholernie ciezko bo nie dosc, ze moze sobie biegac strzelajac to jeszcze ma ten OP unik.

Po co psujecie serwer? Jest tyle innych klas, ktore mozna by bylo dodac z powrotem, np. Mnich. Jest mnostwo klas, ktore mozna byloby zbuffowac i zrobic je grywalnymi. Nie, wracamy do klasy, ktora jest cholernie overpowered i wiadomo to od dawna, bo niestety, byla przez dlugi czas dostepna na serwerze.

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Czemu zakładasz temat skoro będziesz grał za miesiąc bądz dwa? Dużo sie może zmienic :D

Wbiłes dzisiaj,poczytałeś,że weteran ma wrócic i będziesz tutaj lamęt robic jak o morderce? Po czym znikniesz na dwa miechy XD
Tak mój komentarz wnosi cos do tego tematu, wnosi to,że o byle co zawsze jestes pierwszy i "płaczesz" i odziwo to nie są moje słowa i odziwo ja ci pseudonimu na serwerze nie nadałem :D

Możliwe,że weteran nada sie do obecnej mety. Hitem jest to,że nawet sam nie wiesz jak to będzie działać po resecie ale JUŻ wiesz jak ma co wyglądac... Komuś innemu tłumaczyłbym albo dał jakies argumenty ale jak widzę twój post "NACZELNY BALANSU" to po prostu rzuce losowe słowa bo ty wiesz i tak co mam na myśli :D
Widzimy się w grudniu na serwisie :)

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, ramzi_ napisał(a):

Czemu zakładasz temat skoro będziesz grał za miesiąc bądz dwa? Dużo sie może zmienic :D

Wbiłes dzisiaj,poczytałeś,że weteran ma wrócic i będziesz tutaj lamęt robic jak o morderce? Po czym znikniesz na dwa miechy XD
Tak mój komentarz wnosi cos do tego tematu, wnosi to,że o byle co zawsze jestes pierwszy i "płaczesz" i odziwo to nie są moje słowa i odziwo ja ci pseudonimu na serwerze nie nadałem :D

Możliwe,że weteran nada sie do obecnej mety. Hitem jest to,że nawet sam nie wiesz jak to będzie działać po resecie ale JUŻ wiesz jak ma co wyglądac... Komuś innemu tłumaczyłbym albo dał jakies argumenty ale jak widzę twój post "NACZELNY BALANSU" to po prostu rzuce losowe słowa bo ty wiesz i tak co mam na myśli :D
Widzimy się w grudniu na serwisie :)

Nawet nie wiem co odpisac na te glupoty bo ciezko zrozumiec o co ci wlasciwie chodzi.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie będziemy prowadzić zbędnej dyskusji bo jeszcze sezon się nie zaczął a ty już jesteś w swoim płaczliwym raju :D.

Weteran nada trochę dynamiki a sytuacja pewnie będzie na bieżąco poprawiana.

Pozdrawiam

• Haha 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Weteran nie został dodany bez powodu, brakuje mobilnych klas.. Nie został przywrócony w formie oryginalnej, nie posiada 1/1 magazynku a 1/2. Meta się zmieni i będziemy obserwować serwer od startu. 

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.