Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY #2 ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyszedł czas się pożegnać 2 fajne sezony zagrane na cod 201 

Dzięki każdemu z którym mogłem zagrać mega społeczność tworzycie 

Podziękowania dla @ Wr3dnyy  za pomoc za to ze jak napisałem z problemy nie olałeś tego tylko faktycznie starałeś się to ogarnąć.

I jako że nie był bym sobą serdeczny środkowy palec dla osób które tak płakały ze ktoś pilnuje Bs i nie mogą Raszować.

Róbcie Tak dalej mnie nie złamaliście ale Karma kiedyś wróci za działanie na szkodę serwera nienawiść oraz podjudzanie innych 

was też spodka kara płaczcie dalej a w taki sposób niszczycie tą piękną grę i serwer na którym gra tyle osób.

Nie mowie do Widzenia bo całkiem możliwe ze jeszcze Kiedyś się spodkami  :)      

• Haha 2
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Zapraszam z powrotem na nowy sezon, bind "w" "+duck;forward" i do przodu. :okok:

• Haha 1
  • Moderator
Opublikowano

:UmPikaOla:

Opublikowano

Dokładnie co napisałeś, wredny nie olał tematu jak też kiedyś pisałem do niego. Kto ma płakać ten będzie płakał, a ty dalej rób swoje i tego się trzymaj. Na codzie nigdy nie grałem ale jeżeli to lubisz to abyś na pewno kiedyś wrócił. Pozdro serdeczne dla ciebie.

Opublikowano

Adijos Nuczaczos! 
Wiesz gdzie jesteśmy, drzwi są zawsze otwarte :D

• Sponsor
Opublikowano

Trzymaj się! 👋