Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    piekielnyczeczec
  • SteamID:
    76561198895182962
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    27.09.2026
  • Mapa:
    ancient
  • Opis sytuacji:

dostalem muta nie wiem za co nikogo nie zwyzywalem, admin sie uwzial

jak napisalem na @u na ile go mam nikt nie odpowiadal a za 3 razem dostalem do kompletu bana brawo wy 

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano (edytowane)

Zacznę od tego, że nie wiem kto ci dał muta i nie byłem przy tej sytuacji. Odpisałem ci na twoje u@(pisałeś tam notorycznie)  za ile kończy ci się mute i ostrzeglem cie że jeśli będziesz wciąż spamił do adminów to dostaniesz bana na 24h, mimo ostrzeżenia wciąż pisałeś, odebrałem to jako prowokacje/lekceważenie próśb administracji. Końcowo po nie zastosowaniu się do ostrzeżenia postanowiłem dać ci bana na 24h. Jeżeli UB stwierdzi, że kara jest za długa to skrócą ci ją, ale skoro ostrzegłem cię i mimo świadomości o konsekwencjach nadal pisałeś na u@ uważam, że kara jest adekwatna.

Edytowane przez Marcel2016
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Spamowanie na u@ & !report - Kick -> Ban na 30 minut.

Skracamy do 30m, jeżeli sytuacja się powtórzy ban będzie dłuższy.

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.