Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Adrian
Staż na forum : od grudnia 2014

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9.5

Dlaczego ty? : Po prostu chcę spróbować czegoś nowego. Zauważyłem, że lubię sobie popisać coś długiego i sprawia mi przyjemność dłuższa praca. Nie czułem się jakoś dobrze, powołany do rangi grafika na forum, zlecenia leżą a to tylko przez moje lenistwo. Bardzo chętne będzie mi się pisało różne artykuły i wywiady, może nie będą one jakoś wybitnie wyglądały na początek, ale cóż każdy od czegoś musi zacząć. Na chwilę obecną, czuję potrzebę robienia czegoś, co ludzie mogą poczytać i się czasem pośmiać, aby poprawić czyjś dzień. Mam też dużą fantazję i kreatywność co będzie wpływało na jakieś prace które będę tworzyć. Na każde zdarzenie, patrzę z pewnego punktu aby pozostać obiektywnym, ale jak to człowiek czasem napiszę to czego nie powinienem. Tacy są ludzie ale trzeba sobie radzić. Mam zamiar być dzikiem forum i robić najlepiej to co mogę.

Opublikowano

Jestem na nie

-napisałeś pożegnanie

-jestes informatykiem

-bo Little

Żarcik

Tak

-aktywność

-staż

-gramatyka

Opublikowano

Również na tak

- ogarnięty

- radzi sobie w powierzonych mu obowiązkach

- myślę ze sobie poradzi i z tym

Opublikowano

Również jestem na Tak.

Wydajesz się ogarniętą osobą, dobra znajomość ortografii i interpunkcji i dodatkowo jesteś aktywny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.