Skocz do zawartości
System skinów na serwerach CS2 znów działa! 🎁 7 dni VIP-a w ramach rekompensaty - sprawdź szczegóły! ×
Fisha

"Jakie zachowanie człowieka..." Pytanie na dziś; 29/09/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Iyy0rFG.png

Jakie zachowanie człowieka sprawia, że od razu zaczynasz patrzeć na niego inaczej?

• Lubię to! 7
  • Donator
Opublikowano

Pseudo gangsterzy, jakieś znaki robione palcami, chwalenie się jakimiś pseudo diamentami za 2 złote od chińczyka. 

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

Najbardziej zniechęca mnie, gdy ktoś się przechwala tym, że ma dobrą pracę, znajomości i zarabia, siedząc przed komputerem, a jednocześnie śmieje się z osób, które aktualnie nie mają pracy. Do tego dochodzi nierówne traktowanie. Przykładowo, kiedy ja mam urodziny, nie dostanę od nich nawet głupiego piwa ani zwykłego gestu. A kiedy urodziny ma np. nasza koleżanka, to nagle potrafi zrobić grupę i zorganizować jej prezent za około 800 zł na 25. urodziny. Takie zachowanie naprawdę pokazuje, że nie wszystkich traktuje się tak samo. Także drodzy uważajcie,Bo ludzie potrafią być zmienni i mają cię w du*pie :)

Edytowane przez massked FUR9IA
maly edit bardziej rozumiejacy.
  • Lubię to! 3
Opublikowano

A bo ja wiem...
Sprzątanie po sobie jest czymś na co zwracam szczególną uwagę zwłaszcza w miejscach publicznych. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cwaniakowanie, czyli jak wyżej sra niż du**ę ma ...

• Lubię to! 1
  • Admin FFA
Opublikowano

Ci wszyscy gitowcy, co to nie oni. A pierwsi by z du*y strzelili, ha tfu na takich.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

Jak nie ma szacunku do starszych osób.

• Lubię to! 1