Skocz do zawartości
FUTUBA.

"Wolicie płacić w kasie...?" Pytanie na dziś 27/09/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy. Ostatnio robiłem zakupy z tatą. Wziąłem flache,szlugi,browara. To wiadomo, Było trzeba czekać, aż ktoś podejdzie do samoobsługowej, Jak ma się mało zakupów (bez alko) to lubię pójść. Ale  szybciej idzie (nie licz. kolejek) to przy kasie. przynajmniej, Zweryfikuje wiek, I da szlugi od ręki.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano
28 minut temu, bo.patkaa napisał(a):

Zależy za co, bo jak mam czekać przy samoobsługowej, aż mi ktoś zatwierdzi wiek, to wolę iść do zwykłej kasy. 

Podpinam się

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano

Zwykła, bo inaczej złodzieje komornicy.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
Opublikowano

zwykła

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Zalezy od kolejek oraz tego czy mam cos co wymaga potwierdzenia.

• Lubię to! 4
  • Premium
Opublikowano

To zależy raz tu raz tu. Wszystko zależy jakie są kolejki. 

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Przy pojedynczych rzeczach wybieram samoobsługową, z pełnym wózkiem wolę iść do zwykłej kasy.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Zdecydowanie zwykła kasa, ja to lubię porozmawiać z ekspedientkami, zawsze miło jest porozmawiać o żyćku, niezależnie od tego jak jest ciężko na tym łez padole, jeden uśmiech potrafi odmienić dzień, a gdy ktoś musi stać przy kasie 10 godzin, to zdecydowanie mała pogawędka ma znaczenie. Samoobsługowe kasy są dobre gdy nie ma się czasu, a jak to mówią, czas to pieniądz w dzisiejszych czasach. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano

W większości przypadków samoobsługowa

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Zależy, staram się i wolę jednak płacić gotowką przy kasie (przykładowo raz w tyg robiąc większe zakupy), wychodząc gdzieś do lokalu, kupując bilety itp, ale wiadomo dziś żyjemy w dość zabieganym świecie, czasami nie ma czasu, żeby czekać określony czas, więc samo to raczej taka ostateczność i mimo wszystko trzeba korzystać z tych nowoczesnych rozwiązań, ale z drugiej strony gotówka to wolność. 

• Lubię to! 2
  • Admin FFA
Opublikowano

Samoobsługowa, nie raz coś było zajumane :KEKW:

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Sponsor
Opublikowano

W kasie samoobsługowej

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Jak 3 rzeczy na krzyż to samoobsługowa a jak większe zakupy to do zwykłej

• Lubię to! 2
  • Redaktor
Opublikowano

raczej w tradycyjnej, bo ile można czekać na babeczkę aż zaakceptuje mojego czteropaka..