Skocz do zawartości
KONIEC KATUJEMY AIM CUP SEZON #1 ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    czopsi
  • SteamID:
    STEAM_0:1:176447144
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    19.09.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dzien dobry, moge wiedziec dlaczego zostalem nieslusznie posadzony o czitowanie na waszym serwerze? To ze udaly mi sie 2 rundy z rzedu bo graja tam jakies boty ktore sa w szoku jak sprawdzisz ich miejscowke, poza tym mam 3.3k godzin w cs, w miare regularnie odwiedzam wasz serwer to dlaczego mialoby mi nagle cos sie odkleic i psuc rozgrywke innym. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i osobe ktora ma uprawnienia do banowania osob (chodzi o ta ktora mnie zbanowala) uprzejmie prosze o udanie sie do lekarza w celu badan psychicznych. Pozdrawiam

Staraj się nie prowokować admina do konfliktów - jeśli ma podejrzenia, banuje w celu weryfikacji.

Opublikowano

auto-20260919-1429-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

0:47 + ten pros z 3.3kh nawet nie potrafi ze standard boxa na drewno wskoczyć :)
6:43-47 - pierwsze pokazanie, że się odpalił (wcześniej totalny bot znaczy pros z 3.3kh)
7:22 -/+ bardzo szybka reakcja w porównaniu do tej 7:17-7:20
7:33-38 - według mnie w obu sytuacjach trigger
7:43 - celownik poleciał na przeciwnika przez ścianę ;D
8:46 + kolejny raz pokazuje jaki to jest dobry i nie umie rozbić smoke na drewnie :)
8:58 - patrzy na przeciwniku przez ścianę
9:15 - cały czas stoi z nożem jak przeciwnik podchodzi to nagle zmiana broni
9:25 - celownik na przeciwniku przez ścianę
9:41 - znowu celownik na przeciwniku przez ścianę
9:52-56 - znowu celownik na przeciwnikach przez ścianę
9:58 - patrzy przez ściany

10:06-14 - nic nie sprawdza i peak idealnie na przeciwnika

a wszelkie obraźliwe komentarze możesz zachować dla siebie ;)

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

0:47 nic nie wnosi

6:43-7 nic tu nie ma b-

7:22 b-

7:33 i 38 b-

7:43 b-

8:46 nic nie wnosi, proszę Cię, już powinieneś wiedzieć żeby oszczędzać sobie takich tekstów w rozpiskach

8:58 b+-

9:15 bo go słyszy? b-

9:25 b- normalny pre aim

9:41 b-

9:52-10:14 dla mnie b+-, wszystkie pozycje były standardowe, wygląda jakby gracz miał po prostu trochę szczęścia (dlatego trzeba oglądać więcej niż jedną rundę)

@  Walczu  znowu podejmujesz decyzję zdecydowanie za wcześnie. Oglądałeś go niecałe 45 sekund po tym jak Cię zabił, jest to dla mnie po prostu niedopuszczalne. Jeszcze jedna taka akcja i będą z tego konsekwencje.

Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.