Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    sakii!
  • SteamID:
    STEAM_0:0:952027368
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    27.08.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:
    kontynuje https://katujemy.eu/topic/87847-odwolanie-od-bana-sakii-mirage-2/#comment-604350
    Piszę to odwołanie, bo dostałem bana rok temu (27 sierpnia 2025) i wtedy moje odwołanie zostało odrzucone, bo UB-Team stwierdził, że rzekomo cheatowałem, ale piszę teraz do wyższej administracji z prośbą, żebyście spojrzeli na to jeszcze raz po takim czasie. Mówię zupełnie szczerze, że grałem wtedy w 100% czysto, a te akcje z meczu to był po prostu czysty fart i gra na słuch. Chciałem nawet sam pobrać to demko i wkleić wam link, ale plik auto-20250827-1035-de_mirage już dawno wygasł z waszego hostingu tv.katujemy i został całkowicie usunięty z serwera, więc nikt nie ma już do niego dostępu. Bardzo zależy mi na tym, żeby wrócić do gry na waszym serwerze, dlatego prosiłbym was o wyrozumiałość i o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy.
    Żeby nie być bezpodstawny, poniżej wklejam moje wyjaśnienia do akcji, za które dostałem wtedy bana. Każdy mój ruch miał logiczny sens, co pisałem już wcześniej adminowi, który to sprawdzał:
    • 1:30 - to co mówisz jest totalną głupotą sprawdziłem apsy czy nikt nie wskakuje do undera lub biegnie do sitea 2 wychodze z bronią Dlaczego? bo nikogo nie ma na oknie więc wychodze z pistoletem na duel mida nie sprawdzam bo stwierdziłem ze jak tamten podchodzi to na  ch*j mam sprawdzac dalej to ide do a TO NIE JEST Major zebym gral jak jakis proplayer
    • 1:45 - chcialem sprawdzic fireboxy + strzelil
    • 2:28 - nie rozumiem WYBIEGAM z palacu z kosa ziomek ty biegasz z bronia cala mape ?!? tu pamietam ze chodziło oto ze nie mialem zadnego info ale wybiegam z palacow z kosą nie patrząc na nic i ide rotowac do b ALE to jest poprostu gamesense
    • 2:40 - WIDZE ze jest na SHORCIE i wkakuje na to gowno jak z shorta do okna idziesz + JAK bym miał wh to bym w niego preefire dal a dalem w kazda pozycjie
    • 3:20 - bylo go widac na mapie + moj typek nawet tam strzelal 
    • 5:30 - ku**a jak jestem pierwszy i mam pozycje to se czekam nie? molotow mnie nie zajebie jak awpa tutaj wybiegalem z rampy i peekowalem w ogniu i akurat mialem celownik na gosciu BO ku**a jest to deafult miejsce (ticket)
    • 5:50 - dokładnie nie rozumiem oco chodzi ale chyba oto ze se cona patrze bo chlop tam wbiegl no to co jak bys obejrzal dalej to bys zobaczyl ze gralem na quick scope jedyne co moge napisac tu bo nie wiem dlaczego tak zagralem
    • 6:40 - tupnoł przeciez halo?
    • 7:05 - jeśli chodzi ci o skok na shorta z awp to ziomek chcialem ich zaskoczyc pozycja a jesli o 2 to widzialem go jak spadalem
    • 7:15 - ku**a bo moze ich wszystkich zabilem?
    • 7:50 - dalej ci powtarzac nie bede ze to jest serwer nadodatek z duble jumpem zresztą moj team sprawdza mida z okna
    • 7:55 - sprawdzilem na poczatku z awp czy nikt nie jest na zakrecie a potem pobieglem z nożem bo sie bili na A
    • 8:10 - totalna sciema przy kazdym peeknieciu wyciagalem bron moj tm8 sprawdzil rampe jeszcze 
    Z racji tego, że od całej sytuacji minął rok, a oryginalnego dema nie ma już na serwerze i zgodnie z punktem 16 regulaminu nikt nie jest w stanie ponownie zweryfikować tamtych akcji na wideo :), proszę o wyrozumiałość, wzięcie pod uwagę mojej argumentacji i przyznanie mi drugiej szansy na powrót do społeczności. 

1:30 - nawet nie sprawdza dokładnie apsów wyskakuje i biegnie na A (brak info, że wchodzą na A), był jeden mid zmienia na broń i nawet nie sprawdza dokładnie mida
1:45 - celownik od razu przez ścianę idzie w kierunku przeciwnika
2:28 - przeciwnik mógł być na midzie przy conie on wyskakuje z nożem i nagle jak widzi, że ktoś biegnie shorta zmienia na mke 
2:40 - nie było dokładnie słychać czy przeciwnik skoczył do okna a i tak wychodzi i od razu strzela 
3:20 - kolejne dziwne zachowanie przeciwnik wchodzi w rampe na shiftcie a on biega z nożem i go szuka
5:30 - czekanie na przeciwnika którego nie widział a może wychyli 
5:50 - według mnie bardzo dziwne pickowanie mając awp jakby wiedział gdzie dokładnie jest przeciwnik ale bardzo słabo się kryje, wybiega patrząc cona ale przeciwnik mógł być do prawej
6:40 - kolejne potwierdzenie wh, przeciwnik jeszcze nie wychylił nagle wcelowywuje się 
7:05 - kolejne dziwne sprawdzanie
7:15 - nie ma przeciwnika to nagle na śrdoku mida zmienia na nóż 
7:50 - wyskakuje na mida z cona czy ktoś tak wgl sprawdza mida? takie typowe na osoby z wh ewentualnie radarem
7:55 - biegnie sobie z nożem zakręt chociaż mógł ktoś tam być 

8:10 - biega z nożem jak mógł ktoś być na rampie (nie ma info że jest 2 pałac)

rozpiska admina

Edytowane przez sueSskii
  • Junior Admin
Opublikowano

Na walkę o zdjęcie tamtego bana był czas rok temu, a nie teraz. Następne odwołania będą traktowane jako spam i warnowane.

• Wrr 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.