Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×
Problem został rozwiązany przez Lanek, Przejdź do rozwiązania
MasterSeba

Odwołanie od bana - ❤♡ツMasterSebaツ♡❤ | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ❤♡ツMasterSebaツ♡❤
  • SteamID:
    STEAM_0:0:144350569
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    10.09.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Chciałbym się Po raz Drugi odwołać od Ban który dostałem za wh i zarówno odwołać się za wejście na serwer na aktywnym banie, No co do wejście na aktywnym banie nie pomyślałem znając ten punkt w regulaminie ( 1.4 Zakazuje się wchodzenia na serwer podczas aktywnych blokad na serwerach sieci.) Chciałbym przeprosić za tak głupie i nie przemyślane zachowanie bez zastanowienia włączając cs dziś dołączyłem do znajomego który grał na innym serwerze sieci nie zdając sobie na tamten moment jakie mogą być konsekwencję, Gram na tej sieci od długiego czasu imo ze na forum zarejestrowałem sie  wtedy gdy składałem podanie na admina a to już było po dłuższym czasie , nie używam żadnych programów zewnętrznych, posiadam jedno konto steam od roku 2015 i nie używałbym takich programów ze względu głównie na to iż moje konto to taka wizytówka nie mógłbym ryzykować blokadą np. vac , A także aktywnie wspieram sieć posiadając 2 zakupione Vip'y na 2 serwerach na ten moment, Także kupuję je od dłuższego czasu. Proszę o ponowne rozpatrzenie i odemka w celu weryfikacji . Niestety Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy jak każdy no tutaj ewidentny błąd z mojej strony wchodząc na aktywnym banie Jeszcze raz chciałbym przeprosić. Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego odwołanie a także UB 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Junior Admin
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Na razie zamykam - wieczorem będzie decyzja.

Otworzyłem poprzedni temat - czekamy na rozpiskę admina.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.