Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×
Fisha

[25] Prawda czy fałsz — KUCZMI

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

GTGRDGDGD.png

Waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Wyniki zabawy: 18/09/26

→ Bohaterem tej serii jest: @  KUCZMI

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 1

Pewnego razu podczas wakacji w mieście Split ja oraz kilku moich znajomych stwierdziliśmy, że pojedziemy do innego miasta. W trakcie drogi, w aucie skończyło się paliwo. Ustaliliśmy, że ja i Piotrek pójdziemy po paliwo. Po dotarciu na stację, oddaloną o 6 km od auta, okazało się, że nie było na niej paliwa potrzebnego do naszego samochodu. Piotrek namówił mnie, żebyśmy pojechali razem z jakimś nieznajomym na następną stację. Przypominam, że było to w kraju, w którym mało osób lokalnie mówi po angielsku. Po 3 godzinach wreszcie wróciliśmy do auta razem z paliwem i ostatecznie stwierdziliśmy, że wracamy do hotelu.

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 2

Jeszcze w czasie chodzenia do podstawówki ja oraz kilku moich znajomych wpadliśmy na genialny pomysł organizowania walk na korytarzu. Oczywiście walki nie były jakieś wielce prawdziwe, ale nauczyciele i tak wzięliby to za łamanie regulaminu. Podczas pierwszego takiego wydarzenia zostaliśmy przyłapani, co zakończyło całą tę historię. Najgorsze było jednak to, gdy moja mama została powiadomiona o tym, że takie coś się stało. Była zdenerwowana, co nie jest dziwne, ale lepszy był mój wujek, który zamiast powiedzieć, że to nie było mądre, zaczął mi mówić, że lepiej bić się za szkołą albo robić coś bardziej dyskretnego.

FDGFGFDFD.png

HISTORIS NR 3

Pewnego dnia podczas spaceru z psem usłyszałem szelest w krzakach, więc od razu odszedłem od nich. Po około dwóch minutach okazało się, że w krzakach siedział dzik. Kiedy mój pies go zobaczył, chciał go gonić, lecz dzik poczuł się zagrożony i ruszył w naszą stronę. Myślę, że nigdy wcześniej nie biegłem tak szybko jak wtedy, jednak gdy spojrzałem na psa, zauważyłem, że traktowała całą sytuację jak zabawę. Po powrocie do domu opowiedziałem rodzicom, co się wydarzyło, a oni zaczęli się śmiać i powiedzieli mi, że ostatnio również uciekali przed dzikami. Wtedy dowiedziałem się, że na naszym osiedlu żyje wiele dzików, więc od tamtej pory podczas spacerów z psem zwracam większą uwagę na krzaki.

Opublikowano

1.P

2.F

3.F