Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byku gra Kozaka ^^ OMG A skąd wiesz że nie dał by ci rady ;> może wtedy postanowił by ci oddac ;/

Fajnie + jeden hmm ciekawe za kulturę też chyba jest +1 a ja nie widzę zeby było xD

Opublikowano

Byku gra Kozaka ^^ OMG A skąd wiesz że nie dał by ci rady ;> może wtedy postanowił by ci oddac ;/

Fajnie + jeden hmm ciekawe za kulturę też chyba jest +1 a ja nie widzę zeby było xD

Mowiles ze zachowujemy sie jak dzieci. Spojz co ty robisz czepiasz sie byka o wszystko jak dziecko. Badz facetem przyjmij to ze nie czituje i nie ma bana i warna powinienes dostac ty a nie on. Za spam

Co do Littla mysle ze juz zostal wystarczajaco pocisniety. Na zlot nie przyjedzie za duzo wrogow ma na sieci juz. Dudnes, chyba nie masz juz watpliwosci ze jesli chcesz aby ta siec cos osiagnela piela sie w gore to musisz usuwac takie szuje z drogi. Podejmij sluszna decyzje

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tym bardziej że Little. zrobił sobie konto Litt, czyli wychodzi na to, że zrobił sobie multikonto usuwając tamo, my byśmy tak nie mogli bo byśmy dostali Perma, a on co?! Może wszystko?! Do lasu z nim, Play, uruchamiaj swoja taczke i dawaj po niego :D

Opublikowano

Tym bardziej że Little. zrobił sobie konto Litt, czyli wychodzi na to, że zrobił sobie multikonto usuwając tamo, my byśmy tak nie mogli bo byśmy dostali Perma, a on co?! Może wszystko?! Do lasu z nim, Play, uruchamiaj swoja taczke i dawaj po niego :D

Pamiętaj są równi i równiejsi Litte Litt. W sumie jak tamto konto jest usunięte, to jest jego pierwsze konto. Ale pamietajcie, że BlondAss też miał konto usunięte i zakładał kolejne. Teraz ma perma.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Konto Little zostało usunięte, nie posiada już żadnych uprawnień i nie będzie posiadał. Z początku jako tako olewałem jego wybryki, ale było ich coraz więcej, aż w końcu musiało się to skończyć. Mogę was przeprosić jedynie za oczekiwania aż ten moment nadzieje.

p.s: Varaug odkąd little wrócił nie wyłożył ani 1zł na sieć, więc takiego typu gadanie jest nie na miejscu. 

• Lubię to! 8
Opublikowano

Ej może i nie na temat, ale ja mam pytanie. To teraz wszyscy admini bd mieli rangę "Zasłużony"?  Jak dla mnie to delikatnie śmieszne, bo patrząc na postawę różnych adminów 1 zasługuje 2 nie więc to bd dziwne. Jak dla mnie zasłużony powinien być od rang na forum, które coś tutaj działają. Tj. Technik, UBT, Moderator, itd.

Dudnes jak to jest z tymi rangami, a dokładnie Zasłużony? Bo widzę paru osobą ta ranga przybyła :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.