Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Litt
Opis sytuacji: Co tu opisywać, każdy kto tu jest wie co się dzieje, jednak przymykałem oko na to wszystko i olewałem, ale tego już za wiele. Little przepraszam bardzo za kogo Ty się tutaj masz? Za takiego co wszystko może i wgl? Chyba pomyliłeś miejsca  w takim bądź razie bo tu nie dom a forum które nawet nie nalezy do Ciebie. Dlaczego usunałeś temat z pożegnaniem KOCZANA, napisał piekne pożegnanie i wgl i wspomniał o Tobie to juz płacz 17-latka, bo napisał do Ciebie "jesteś chujem" ?? Toć ogarnij masz 17 lat czy tam ile to dostaniesz na ulicy po mordzie to powiesz mu "jak tylko  się zarejestrujesz na katujemy.eu zbanuje ciebie moja władzą"?? HAHAHAHAHh przestań co ty robisz, zacznij zachowywać się jak mężczyzna a nie jak dzieciak co zabrano mu łopatkę z pisakownicy, miałeś zacząć pokazywać, że jestes inny i wgl ale widać nic a nic się nei zmieniłeś....  Tak samo rangi zabierasz sobie je jak nie wiem co.. Ktoś je nadaje to tak zostawiasz a nie robisz po swojemu. OGARNIJ SIĘ KURWA MAĆ!!!!! To, ze dostałeś range takową od Duydnesa (choć to wielka pomyłka) to nie powinieneś jej tak wykorzystywać ... Pamiętam jak była akcja ze mną co przyszedłem na ts do Ciebie co miałem do Ciebie problem, o bana na forum, pamiętasz co odpowiedziałeś jak zapytałem Ciebie "czy oglądałeś chociaż demko" dałeś mi taka odpowiedź, "nie nie oglądałem, ale co miałem zrobić dałem bana bo oni chcieli, a gdybym się sprzeciwił wiesz co by było, wiesz o co chodzi? Musiałem sorki stary" przyszedł Dudnes i odbanowany zostałem bo demko było czyste. OGARNIJ SIĘ raz jeszcze piszę...
Powód: Nie idize z nim wytrzymać.
Dowody: Nie mam, bo usunął ten temat -.-
Czego oczekujesz?: Czego? Myślę żejak 95% forumowiczów , oddalenie go z rangi V@ a nadanie mu max UBT ;)

P.S nie zamykaj i nie usuwaj tego tematu, chce aby to rozwiązał sam w swoim rodzaju Dudnes a nie Ty czy inny administrator. No jeszcze może Play.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że nie trzeba wyjaśniać rangi "zasłużony" - niektóre osoby miały tą rangę, a tak naprawdę nie było podstaw, żeby ją nadać.

Co do koczana - nastąpiła pomyłka jeżeli chodzi o bana na ts3, end.

Zasłuzony inaczej jak miał admina lub wyżej... Po drugie nie chodzi też o tego ts bana tylko też usunięcie tematu, jakim prawem to robisz? -.-

Opublikowano

Ty wiesz co piszesz? Czyli mamy dawać rangę każdemu, kto zrezygnował z admina? 40 osób?

Czytałeś pożegnanie?

A co jedne admin załużył drugi nie? No kurwa ogarnij troiche -.-

Czytałem pożegnanie, i co?? Zabolała prawda?? Po chuj usuwasz skoro tam prawde pisze... Nie masz prawa usuwać komuś pożegnania, bo miałto dudnes i play przeczytać a ty co zebysie nei dowiedzieli usuwasz...

Sorki z abłedy ale za duzo % ;/ eh :(

Opublikowano

A co jedne admin załużył drugi nie? No kurwa ogarnij troiche -.-

Czytałem pożegnanie, i co?? Zabolała prawda?? Po chuj usuwasz skoro tam prawde pisze... Nie masz prawa usuwać komuś pożegnania, bo miałto dudnes i play przeczytać a ty co zebysie nei dowiedzieli usuwasz...

Sorki z abłedy ale za duzo % ;/ eh :(

Tuszowanie dowodów, najlepiej jakby się Koczan wypowiedział :/

Opublikowano

Little masz niby 17 lat a zachowujesz sie jak 12 latek (kurcze obrazilem 12 latkow sorka). Czemu usunales temat pozegnalny Koczana ? Bo na pewno zrobiles to ty. Bo ci pocisnal ? Sama prawde napisal. Masz range i nad uzywasz jej.

Sytuacja nie dotyczaca Koczana pokazujaca twoje maduzycie wladzy. (podalbym link ale na tel) mathlider napisal podanie 12 na 13 glosow bylo za przyjeciem go a ty je odrzuciles bo ? Bo tobie sie nie widzi on jako admin ? Nie ty wybierasz admina tylko gracze.

Powinna zostac ci odebrana ranga bo to juz nie pierwszy raz kiedy nauzywasz swojej "wladzy". Szkoda tylko ze tyle osob najpierw wkurwiles na tyle ze albo odeszly albo zmniejszyly aktywnosc.

Dudnes wybieraj Little i jego hajs czy moze jednak gracze bez ktorych siec predzej zy pozniej i tak upadnie.. Little moze daje hajs ale swoja dziecinnoscia rujnuje siec.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Myślę, że nie trzeba wyjaśniać rangi "zasłużony" - niektóre osoby miały tą rangę, a tak naprawdę nie było podstaw, żeby ją nadać.

To nie jest end, tylko start. Ban na ts to nie była pomyłka bo missclikc, bo miałem bana do godziny 23 coś, ponieważ zauważyłeś skargę. Ale ta skarga mogła ci zaszkodzić, więc postanowiłeś dać mi ub na ts za coś czego nie zrobiłem i napisałeś do mnie pw, prawdopodobnie po to, aby powiedzieć bym nie pisał "głupot".

7jj3q5.jpg

Opublikowano

To nie jest end, tylko start. Ban na ts to nie była pomyłka bo missclikc, bo miałem bana do godziny 23 coś, ponieważ zauważyłeś skargę. Ale ta skarga mogła ci zaszkodzić, więc postanowiłeś dać mi ub na ts za coś czego nie zrobiłem i napisałeś do mnie pw, prawdopodobnie po to, aby powiedzieć bym nie pisał "głupot".

Dziwi mnie jedno, kilka dni temu byłeś w stanie stanąć w jego obronie i zwyzywać mnie z totalnym brakiem kultury oraz szacunku, tymczasem dnia dzisiejszego stoisz przeciwko niemu, ktoś mi powie czemu jesteś taki fałszywy?

A co do skargi rzecz jasna się dołączam, precz z gównem na tej sieci.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Dziwi mnie jedno, kilka dni temu byłeś w stanie stanąć w jego obronie i zwyzywać mnie z totalnym brakiem kultury oraz szacunku, tymczasem dnia dzisiejszego stoisz przeciwko niemu, ktoś mi powie czemu jesteś taki fałszywy?

A co do skargi rzecz jasna się dołączam, precz z gównem na tej sieci.

Englo, prawda broniłem go ale przesadzał. Od dłuższego czasu nic złego na sieci nie robił, nieprawdaż? Znowu zaczęło mu odwalać to musi się skończyć. Ciebie za moje słowa przepraszam, nie były one do końca przemyślane i pisane na spontanie. Jeżeli dasz radę mi wybaczyć, zrób to. Przepraszam, że tak na Ciebie wjechałem. Ja jestem jak śmietnik. Można wrzucać co się chce, ale jak jest tego za dużo to się wysypuje, i ten wysyp co był, to ostatni mój post. Jeżeli uważasz mnie za fałszywego to jest mi przykro, ponieważ nigdy nie uważałem się za jakąś dwulicową świnię. Czasami przymykam oko na różne rzeczy, ale to nie jest fałszywość. Jeszcze raz ciebie przepraszam, jest mi przykro co o tobie wypisywałem. Wybacz.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Englo, prawda broniłem go ale przesadzał. Od dłuższego czasu nic złego na sieci nie robił, nieprawdaż? Znowu zaczęło mu odwalać to musi się skończyć. Ciebie za moje słowa przepraszam, nie były one do końca przemyślane i pisane na spontanie. Jeżeli dasz radę mi wybaczyć, zrób to. Przepraszam, że tak na Ciebie wjechałem. Ja jestem jak śmietnik. Można wrzucać co się chce, ale jak jest tego za dużo to się wysypuje, i ten wysyp co był, to ostatni mój post. Jeżeli uważasz mnie za fałszywego to jest mi przykro, ponieważ nigdy nie uważałem się za jakąś dwulicową świnię. Czasami przymykam oko na różne rzeczy, ale to nie jest fałszywość. Jeszcze raz ciebie przepraszam, jest mi przykro co o tobie wypisywałem. Wybacz.

Spoko, nie jestem z tych co strzelają wirtualne fochy, mam dystans do Internetu i tutejszych ludzi dlatego i tak mnie takie coś nie razi. Następnym razem przemyśl co piszesz trzy razy :D

Opublikowano

A więc to dzięki Tobie utraciłem rangę "Zasłużony" a więc sądzisz, że nie było podstaw abym ją posiadał hehehe :D Pajacu jak wyjdziesz spod biurka od Dania, zapraszam do mnie. Tylko wcześniej wytrzyj mordę oraz umyj zęby, bo nie chcę się nabawić jakiegoś trypla. 

Opublikowano

Jebać szlaufy :) Do Ciebie to little, falszywy pedale :)

Przez Ciebie dużo, dużo osób odeszło, a to Ty powienienes zawijać dupsko stąd, a jakbyś nie chciał to powinni Cie wypierdolić na zbity ryj cipko jebana.

Elo

Opublikowano

Nawet się boisz odpisać za co zabrałes rangę. Martini ją nadal, ty ją zabrałes, jakim chujem? Mówisz, że nic nie zrobiłem? Się myślisz . Nawet nic nie pomagasz, Danio odpierdala robotę za Ciebie. Ogarnij dupe, mam nadzieję, że wylecisz.

Opublikowano

Ludzie po co ten jezyk nienawisci ;-) wystarczy powiedziec serdeczne:

Drogi Littlu

Wypierdalaj

Z wyrazami najglebszej pogardy 95% Sieci Katujemy.eu

BŁĘKITNA REWOLUCJA !!

• Lubię to! 3
Opublikowano

Widze znów się akcje zaczynają... Nie masz pojęcia jak kto pomógł sieci a zabierasz rangi?? Śmieszne... 

Typie zluzuj majty i sam zrezygnuj z Vice bo nie wróżę Ci świetlanej przyszłości ;) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byku w swojej wypowiedzi powinien dostac co najmniej 3 warny za przeklinanie obraze itd ..... a ja nie widzę ani jednego;o

A tak po za tym to wy wszyscy tu się zachowujecie jak dzieci ;/ OMG 

Odchodzicie wracacie kapa...... 

Jeden na drugiego ciśnie a potem FOCHY walicie ^^

Edit xD 

Wejście się ogarnijcie ;o To jest profesjonalne forum czy przeczkole bo jak te drugie to mogę zostac waszym opiekunem ;] 

Bo widzę że nie tylkoLittle. zachowuje sie jak dziecko tylko 80% tego forum bez obrazy bo ja was tam za bardzo nie znam tylko że jak to czytam to aż mnie w dupie szczypie....... Fenomen Fałszywi przyjaciele..... Dobra nuta radze przesłuchac i zastanowic sie co wy robicie ......

Nawet pewnie nie zdajecie sobie sprawy co teraz Little. czuje ;/ 

,,Kto słucha niech uważa wokół ludzi o dwóch twarzach Ta myśl mnie przeraża jak ta plaga się rozmnaża, Budzą zaufanie mówiąc fałszywe rzeczy, Prawda jest taka że najchętniej wbili by nóż w plecy'

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przekazuje opinię Playa  ;)

chodź.nie.lubię.tego.chama.to.napisze.co.mysle.o.tym.wszystkim.
zachowujecie.się.jak.dzieci.
dajecie.mu.druga.szanse.lizecie.mu.dupe.
opinie.jego.'mily.sympatyczny.duzo.robi.na.forum.pomocny.zmienil.sie'..i.innego.tego.typu.opinie
z.czego.ja.nie.widze.aby.duzo.robil.na.forum...

a.wszystko.wychodzi.wtedy.gdy.on.coś.przeskrobie.tak.jak.teraz.to.nagle.cale.forum.sie.na.niego.rzuca.i.wszyscy.go.nie.lubia.nie.szanuja.ze.psuje.atmosfere.na.forum.bo.każdy.się.boi.wyrazić.swojej.opini.o.nim.taka.jest.prawda..

A teraz, @Play, zobacz kiedy były pisane opinie o Litte i przez jakie osoby. Aby go poznać całkowicie, trzeba spędzić trochę czasu z nim aby się dowiedzieć jaki naprawdę jest. Są granice, które nie powinny być przekraczane. Jak ktoś strasznie zaczyna się czuć i mu po prostu odpierdala, jak to inaczej nazwać.

Byku w swojej wypowiedzi powinien dostac co najmniej 3 warny za przeklinanie obraze itd ..... a ja nie widzę ani jednego;o

Ibe, odpuść już... Zostaw byka w spokoju, sprawa z nim jest wyjaśniona. Na razie nic nie jest udowodnione, że czituje, a to że on gra jak gra, moim zdaniem dobrze, ponieważ gadałem z nim chwilkę na ts'ie i się przekonałem do jego osoby. Wydaje się prawdomówny i ja mu wierzę. Jestem sceptyczny co do takich ludzi ale czuję, że on mówi prawdę, a jak nie to rośnie nam świetny aktor za co podziekujemy. Daj sobie z nim spokój, to już jest nudne. Przestań go prześladować na tym forum, na razie to ty powinieneś dostać warna za spam haha :D Nie no mordko, dogadajcie się, umówcie na chlanie i będzie dobrze. 0,7 zawsze łagodzi spory :D

A teraz wskaźnik. Jeżeli nick świeci się na:

czerwono - na sieci jest toksyczna atmosfera i kolejne pożegnania to kwestia czasu

czarno, szaro - Lepsza atmosfera oraz powrót niektórych osób. 

Opublikowano

Miałem się nie wypowiadać, ale to zrobię. Co do skargi, jest ona słuszna bo sam nie wiem po co Little. zdejmuje rangi i usuwa temat Koczana. Ale tutaj do Koczana teraz który gdzieś tam napisał że jak Little. zauważył jego post z pożegnaniem to go zbanował na ts. Nawet nie wiedziałem że piszesz Koczan pożegnanie i mam tylko pytanie czy ty je pisałeś podczas rozmowy z nami na ts ? Bo sam nie wiem czy on dał ci bana po tym jak zobaczył twoje pożegnanie czy jak ?

Napisałem pożegnanie po tym, jak dostałem bana na TS3, który ani do niego nie należy, ani nie powinien tam robić "porządków", czyli zabieranie rang bo uważa, że może. Nawet tam nie powinien mieć rangi zarejestrowany bo ta odpowiedzialność by go przerosła. To, że dał mi bana z dupy było gwoździem do trumny. Nie miałem zamiaru pisać pożegnania do czasu kiedy dostałem tam bana. Po prostu słoma z butów wystaje, a on się czuje jak pan. Dopóki tak będzie, kolejni będą odchodzić i sieć będzie upadała, czego nigdy jej nie życzyłem, ale trzeba patrzeć diabłu w pysk i widzieć co się dzieje.

Opublikowano

To i ja się wypowiem.

Chociaż nie gram tu dłuuuugo, aleee mogę jedynie powiedziec, że od samego początku osoba Little. mi się nie podobała, czytając jego wypowiedzi, jak traktuje z impetem każdą osobę, myśląc a mam VC'a mogę wiele, owszem, ale z umiarem i rozsądkiem oraz z dystansem do każdej podjętej decyzji, ludzie piszą o zdjętych rangach, nie można podejmować tak pochopnych decyzji jak robisz to Ty.

Twój tok myślenia jest taki : "Aaa kurwa, on zrobił to, to i tamto to mu wezmę niech ma za swoje, ja jestem Vice i mi nie podskoczy". Gówno prawda, każdy kto otrzymał jakąkolwiek rangę musiał na nią w jakiś sposób zasłużyć, dlatego powinieneś skonsultować z innymi dowodzącymi odnośnie podjęcia Twoich decyzji.

Sytuacji z Koczanem nie znam, ale ostatnio przypadek na TS'ie :

Gadałem sobie z Martinim, grałem w Cs'a z Paulinką (Miss Cutie), weszliśmy sobie na kanał pogaduszki, porozmawiać, wbiło jakiś 2 typków, zaczęli nas wyzywać i denerwować, latali za każdym kanałem po nas, ogólnie nieogary, poszedłem na kanał do Martiniego, z prośbą czy może mi dać rangę i czy ma taką moc żebym mógł wywalać/banować takich natrętów, otrzymałem odpowiedź, że to jego TS, on go prowadzi, opłaca i owszem, dał mi SA, Vipa już miałem bo dostałem go na początku. To fajnie, dostałem rangę, kolesie dostali kicka i już był spokój. Minęła może godzina, Little. wszedłeś na ts'a, zabrałeś mi wszystkie rangi i wyszedłeś... Co to za zachowanie i jakim prawem to zrobiłeś? Nie mam pojęcia, ale jesteś typie dla mnie dziwnym nastolatkiem, któremu buzują hormony. Jak Ci jest ciężko, to niech Ci pomoże Pani Rączkowska (o ile chodzi o te tematy, które Cię dręczą i wyżywasz się na nas Katowiczach), a jak nie to jedyna opcja dla Ciebie na ogarnięcie się to rezygnacja z rangi VC'a do maks UBT.

Tyle z mojej strony, i mam nadzieję, że góra weźmie tą sprawę w swoje ręce, demokratycznie 90% forumowiczów z tego co widzę, domaga się zdegradowania Littla. ale jeśli on tego nie zrobi, to uwierzcie mi, stracicie połowę graczy i serwerownia upadnie :).

Opublikowano

Moim zdaniem Little zauważył, że Koczan napisałprawdę i aby nie mieć problemów usuną temat. Człowieku OGARNIJ się. Sieć dała ci już chyba 3 szanse. Jak dla mnie to zadużo. Odkąd wróciłeś nie zwracałem na ciebie uwagi bo wiedziałem co będzie. Jak dla mnie Dudnes powinien się zastanowić. Play, mówisz, że jest pomocny. Tak ?? a gzie on pomaga ??. Mr_Danio to pomaga, osoby dające propozycje, zgłaszające błędy pomagają. Nie nie zauważyłem z jego strony żadnej pomocy. Dziękuje to moja opinia.

Opublikowano

Moim zdaniem Little zauważył, że Koczan napisałprawdę i aby nie mieć problemów usuną temat. Człowieku OGARNIJ się. Sieć dała ci już chyba 3 szanse. Jak dla mnie to zadużo. Odkąd wróciłeś nie zwracałem na ciebie uwagi bo wiedziałem co będzie. Jak dla mnie Dudnes powinien się zastanowić. Play, mówisz, że jest pomocny. Tak ?? a gzie on pomaga ??. Mr_Danio to pomaga, osoby dające propozycje, zgłaszające błędy pomagają. Nie nie zauważyłem z jego strony żadnej pomocy. Dziękuje to moja opinia.

E kolega, chyba źle przeczytałeś to co miał na myśli @Play.

Opublikowano

Panowie, skarga jest słuszna, fakt Jaro nie zasługuje na zasłużony, ale zabranie tej rangi Rydzykowi to porażka dla sieci, sprawa z Koczanem dopełnia formalnosc...zawsze jak coś się dzieje wywołane jest przez Little...nie można usuwać postów bo są niewygodne, krytyka na klate...skarga słuszna jestem z wami koledzy

• Lubię to! 1
Opublikowano

ibe, tu się zgodzę z tobą. Mało co mu w dupe nie wejdą a teraz wszyscy jak leci jadą po nim chodź nie wiedzą czy to wszystko prawda.

skończcie spamowac i czekajcie cierpliwie bo co drugi post jest bezsensu.

Uważam że ranga v@ go przerasta, jak dla mnie za dużo to dla niego próbuje zabłysnąć ale nie wychodzi, to że masz uprawnienia to nie znaczy że masz banować za co chcesz lub kasować tematy! zastanów się co robisz ile ty masz lat... ja nie jestem święty no ale chciałem żeby nie było między nami śpiny bo wróciłem na stare stanowisko i nie wypadało, no ale ty zawolales na ts i się sądziłeś do mnie przy kolegach/koleżankach kto był ten wie ja byłem opanowany do czasu bo nie pozwolę sobie abyś po mnie jechał lub kto kolwiek inny, będę na zlocie więc zapraszam zobaczysz ile w bicku mam bo pamiętam że pytałes :)

Dlatego uważam że degradacja cię do niższego stanowiska byłaby najrozsądniejszą decyzja w tym przypadku.

PS. Coś ci ta próba wyrzucenia mnie z sieci ci nie idzie.

• Lubię to! 6
Opublikowano

ibe, tu się zgodzę z tobą. Mało co mu w dupe nie wejdą a teraz wszyscy jak leci jadą po nim chodź nie wiedzą czy to wszystko prawda.

skończcie spamowac i czekajcie cierpliwie bo co drugi post jest bezsensu.

Uważam że ranga v@ go przerasta, jak dla mnie za dużo to dla niego próbuje zabłysnąć ale nie wychodzi, to że masz uprawnienia to nie znaczy że masz banować za co chcesz lub kasować tematy! zastanów się co robisz ile ty masz lat... ja nie jestem święty no ale chciałem żeby nie było między nami śpiny bo wróciłem na stare stanowisko i nie wypadało, no ale ty zawolales na ts i się sądziłeś do mnie przy kolegach/koleżankach kto był ten wie ja byłem opanowany do czasu bo nie pozwolę sobie abyś po mnie jechał lub kto kolwiek inny, będę na zlocie więc zapraszam zobaczysz ile w bicku mam bo pamiętam że pytałes :)

Dlatego uważam że degradacja cię do niższego stanowiska byłaby najrozsądniejszą decyzja w tym przypadku.

PS. Coś ci ta próba wyrzucenia mnie z sieci ci nie idzie.

Mając na myśli niższe stanowisko myślałeś o użytkownik? Uważam, że dawanie mu bardziej odpowiedzialnej funkcji nie ma sensu, ponieważ i tak będzie czuł tą "władzę".

• Lubię to! 4
Opublikowano

Napisałem w skardze, że sprowadzić go do UBT ale czytając i wnioskując z tego wszystkiego to macie racje, za dużo to jeszcze dla niego, uzytkownik jak najbardziej jestem za, bo "zasłużony" to nie dla Ciebie , nie zasłużyłeś nawet na takową rangę ;) a jak co będzie Tobie zabrana bo przecież to nie dla każdego...

Little. przepraszam Cie najmocniej (zresztą za co ja Ciebie przepraszam, ale dobra mniejsza) ale odkąd dostałeś tą rangę woda sodowa jebneła Tobie do głowy i to konkretnie, poczułeś się tutaj najważniejszy a jesteś człowiekiem takim jak my normalnym (tzn może nie do końca jak my, bo my mamy olej w głowie i jak ktoś ma jakąś rangę nie wywyższa się nią) a ty robisz co chcesz, bo niby Tobie "wolno" gówno prawda...

Sądzę, że jak byś był na zlocie i przedstawił się bo wiadomo nikt nikogo tak nie zna, to od razu serie od każdego byś dostał dla tego nie wiem czy chcesz przyjeżdżać bo wiesz jednak ja bym chciał mieć all zeby i wgl, nie mieć poturbowanej twarzy ale to będzie twój wybór, jednak obiecuje Tobie że jak będziesz masz bułe ode mnie za to co robisz tutaj i za to ile ludzi odeszło zajebistych i może jeszcze odejdzie przez takiego gówniarza jak Ty, (mam nadzięję, że się nie przestraszysz bo to nie groźby a prawda, masz podobno 17 lat to chyba facetem jakimś tam jesteś? napiszę w prost, masz chuja czy cipeczke, bo sądząc po zachowaniu a masz chyba to drugie) mam nadzieję że Dudnes to ogarnie i nie będzie patrzył że hajs dajesz bo to gówno daje (może troszkę) ale najwięcej dajemy my, my wszyscy bo bez nas tego by też nie było, a o hajs sie nie martw na pewno znajdą się osoby by pomóc dudensowi.

Bez obrazy ale nie jedna kobieta tutaj na forum trzyma sie jednego zdania a nie miliona jak leci... Jest bardziej stanowcza i zachowuje się jak "facet" . To nie obraza dla was kobietki także spokojnie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.