Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×
Katujemy V2 ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Your nick:
    BOSSu
  • SteamID:
    STEAM_0008
  • Server:
    MIRAGE #1
  • Date:
    09/05/2026
  • Map:
    mirage
  • Description of the situation:
    Your nickname: BOSSu
    Date/Map: mirage
    SteamID:
    Server (mod):                       
    Situation Description: Wczoraj mój brat grał cały wieczór, zespołowo, kulturalnie, bez konfliktowo. Dziś chcemy pograć, widnieje ban, z wczoraj jest SOURCE TV [to jest bardzo wazne] nic nie zrobilismy
    nie mamy sobie nic do zarzucienia. Dostalismy perma. Pytanie za co ? 

Mój brat ma konto steam, tyle samo lat co ja nie zmienił nicku wszedł na serwer DOSTAŁ perma. Gram w to zbyt wiele lat i to jest totalny absurd. Prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy. Wypowiedzenie sie admina oraz odbanowanie mnie i brata. Pozdrawiam.

Prosze o wypowiedzenie sie osoby ktora nałozyła kare.

• Z wczoraj i dzisiaj  jest SOURCE TV perma daje sie za czity, a nie dla 20-letnich prawie graczy. Kolego ja w ta gre gram więcej niż Ty masz lat.

• Prosze o szybkie zakonczenie tego absurdu.

Edytowane przez BOSSu.mp3
Opublikowano

image.png

No mi to nie wygląda na brata.

W bansie widać, że dostałeś bana na 2 godziny za używanie vpna, po czym wszedłeś na serwer na drugim koncie, na którym wyrwałeś bana od admina za multikonto.

Odrzucam, drugie konto również dostaje perma. (Wchodzenie na aktywnym banie – Ban permanentny.)

Powinieneś był złożyć odwołanie przy pierwszej blokadzie.

• Lubię to! 2
  • Haha 4
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.