Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    sleepyhead
  • SteamID:
    STEAM_0:0:573048271
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    09.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, dostałem bana za niby cheatowanie, jest to drugi raz bo poprzedni mi już zdjęli dawno temu i się powtórzę  że nie używałem żadnego aimbota czy innego programu wspomagającego, pamiętam ze raz zpushowalem mida i tam zabiłem 3 i wygraliśmy rundę, automatycznie po tej rundzie przeniosło mnie do przeciwnej drużyny i od razu zaczęli mówić ze bana dostaje czy coś takiego, jeszcze w ostatniej rundzie przed banem dobrą akcje zrobiłem, byłem w conie i zabiłem dużo osób co było na site A . Gram na waszych serwerach już od lekko ponad pół roku i przyjemnie się na nich gra ale chyba tylko na Mirage 2 admini (nie mówię o wszystkich i chodzi mi o Teraźniejszość) co zaczynają przegrywać zaczynają banować bo na innych serwerach Mirage nie miałem takiego problemu no chyba że na 4 ale do tego czasu admini się chyba zmienili, nie wiem. Jeśli będą potrzebne dodatkowe informacje z wielką przyjemnością je podam. Kiedyś się wysyłało demo ale nie mogę go znaleźć i nie widzę linku więc jak jest to problem że nie wysłałem to przepraszam.Screenshot2026-09-01113004.thumb.png.fcdd1e92c4361a4e31ee48e82c4c903b.png

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.