Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Nksik

Odwołanie od bana - ✞ washed✞™ | 5VS5 #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ✞ washed✞™
  • SteamID:
    76561199864918611
  • Serwer:
    5VS5 #3
  • Data:
    30.08.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dzień dobry, 

grałem sobie normalnie bez jakiegoś pocenia się bawiłem się movementem na początku a potem grałem głównie deaglem. Przyszedł na serwer jakiś koleszka o nicku "x" i coś do mnie gada "lubisz latać na cheatkach" i  bez jakiegoś większego powodu razem z obstawiam kolegami wyzywali moją rodzinę co uważam za nie w porządku i nie na miejscu. Wracając siedziałem na kanapce wcelowany w rampę zabiłem 2 po czym nagle dostałem bana. Obstawiam że to jego kolega admin mi taką blokadę założył bo dosłownie nikt (do momentu w którym ten nie przyszedł na serwer) nie miał do mnie problemu, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. W powodzie bana zostało napisane "CHEATY" co moim zdaniem w ogóle nie jest powodem bana, nie ma dema. Chciałbym aby moja sytuacja została jeszcze raz rozpatrzona bo nie mam 12 lat żeby korzystać z oszustw w gierce komputerowej szczególnie jeszcze na serwerze społecznościowym. Z góry dzięki.

wadas.PNG

Opublikowano

zacznę od tego że nie jestem kolegą adminem tylko na serwerze są reporty. wbiłem oceniłem grę uznałem za nienaturalną.

co do wyzywania widziałem lecz w trakcie gdy jestem na spect i oglądam osobę podejrzaną nie mogę jej upomnieć

auto-20260830-1745-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__3_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem

5:21- ogólnie trochę dziwne dla mnie przynajmniej żeby insta wcelować się miedzy kolumny. ale może być to przypadek

11:59- jest sytuacja w której nikt nie patrzy pałacu a na apsach b był kill  a washed stoi na kanapce ciągle wcelowany w rampę nie bojąc się o peak z pałacu też dziwne jak dla mnie

no ogólnie muszę przyznać że podjąłem decyzje zbyt szybko z góry chcę za to przeprosić, lecz podczas oglądania gracza występują podkreślam moim zdaniem dziwne sytuacje, lecz sytuacji jest najpewniej zbyt mało żeby potwierdzić bana

stau  

Decyzja do 24h

Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.