Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ataturk
  • SteamID:
    STEAM_0:0:239622220
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3
  • Data:
    28.08.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Siema, dostałem bana. Jako powód wpisane są cheaty, ale akurat nie oszukuję, więc proszę o unbana, bo fajnie się gra na serwerze Losowe Moce #3 na mapie Mirage.

Opublikowano

9:42 - słyszał krok to prawda ale nie strzelal od razu, poczekal aż przeciwnik (niewidka moc której nie widać nawet posiadając moc wh, wcześniej na starym silniku oznaczający flash mógł ją oznaczyć jednak teraz jest to niemożliwe przez żadne inne moce) przyjdzie i idealnie zabił, osoby bez wspomagaczy od razu zaczynają strzelać + krok nie był jednoznaczny, że jest to niewidka równie dobrze mógł by być to ninja(kiedy kucasz z nozem jesteś niewidzialny) czekający za zakrętem który zrobił krok
16:36 - wydaje mi się że jest to trochę za dobre przycelowanie ale mogę się mylić, większość graczy raczej celowala by obok ściany próbując wyczekać moment wychylenia
18:30 - nic nie sprawdził, wyszedł na kosie i wywalone (widać ze nie miał wh tylko moc z dodatkowym hp)
18:52 - cały site na kosie mimo, a rzadko się zdarza żeby każdy odpusił site A, nie sprawdził nic
22:15 - nikogo z TT nie było w underze co oznacza, że nie ma infa co do osób na shortcie, gracz wogule nie przejmuje się tą pozycja
22:54 - timming ct podczas rushowania b pozwala im wskoczyć na auto przed tym jak TT będą w upsach mimo to gracz wychodzi na kosie ponieważ na wspomagaczach widzi, że na aucie nikogo nie ma, rezygnuje dopiero gdy widzi rzuconego nade
22:34 - dodatkowo uwieczniło się trollowanie teammatów
26:39 - musicie tutaj pokminić jak to odpalić bo za 1 razem nie miałem mollo i nic juz mialem nie pisać, ale cofnałem i zobaczyłem, że jest tu molotov (nawet na niskich ustawionach mollo zasłania przeciwników, mimo to perfekcyjnie oddany strzał.
26:41 - moja ulubiona akcja która przyczyniła się do ostatecznej decyzji ( przyglądałem się temu graczowi dosyć długo), możecie powiedzieć że moc, ale dobrze pamiętam, miał sapera, gdyby miał wh to wiadomo, że inaczej by zagrał cała runde, widać ze gracz lubi scouta, prawdopodobnie by go kupił, ale ważne jest to że nie miał tego wh, a mimo to z duża precyzją wcelował się w przeciwnika
27:08 - wygląda mi to na aimassita, zauważyłem, że graczowi często z dużą precyzją leci celownik dokładnie w środek przeciwnika, odziwo nie w głowe, ale to już raczej b- i moja schizofrenia
32:09 - ponowna próba trollowania tymrazem wypadło na mnie :c
miłego oglądania

S!alker  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

9:42 B+/-
16:36 b-
18:30 b- wyszedl na kosie bo miał 500 hp XD
18:52 b- Często tak ludzie rushują zwłaszcza, że jego team byl pod B
22:15 b+/
22:54 b- Dostał molo i granata dlatego cofnął. 
22:34 - Nie biorę pod uwagę
26:39 b- po jego molo nikt nie rzucał już drugiego, jak cofasz demko o sekundy to czasami taki daje wyglą
26:41 b+/- dziwna akcja i cała sytuacja 
27:08 b- zwyczajny odruch
32:09 - Nie biorę pod uwagę

Parę dziwnych akcji, ale nic więcej nie wyłapałem, trochę mało na podtrzymanie decyzji. Unban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.