karas(testosteron) Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dobry, nie działa przelewanie waluty serwerowej pomiędzy graczami. O co mi dokładnie chodzi to o to, że ktoś wysyła MONETY, zostają mu one wzięte z konta jednak gracz który powinien je otrzymać również ich nie otrzymuje. Ci których okradziono na 5k waluty to Yamashita, Voloi i Karabinier o reszcie nie wiem czy ktoś jeszcze dawał na moją zrzutkę. Oczywiście to ja się czuje najbardziej okradziony więc możecie od razu oddać mi tą walutę a nie im. Pozdrawiam serdecznie.
Opiekun CS 1.6 fr0zen Opublikowano 54 minuty temu Katowicz Opiekun CS 1.6 Opublikowano 54 minuty temu Witam, Razem z @ Karabinier em właśnie skończyliśmy to sprawdzać i system przelewania działa jak należy, tj.: Przelewanie monet: Spoiler Dzienny limit monet jakie można przelać danego dnia to 5000, informację o limicie masz po otwarciu menu przelewów: Spoiler W przypadku próby wysłania większej ilości monet (ponad limit) wyświetla się taki komunikat na czacie: Spoiler W przypadku wyczerpaniu limitu (5000/5000) podczas próby kolejnego przelewu wyświetla się taki komunikat na czacie: Spoiler Jeśli w banku nie masz wystarczającej ilości monet by dokonać przelewu, wyświetla się taki komunikat: Spoiler
Opiekun CS 1.6 fr0zen Opublikowano 54 minuty temu Katowicz Opiekun CS 1.6 Opublikowano 54 minuty temu Problem został rozwiązany! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi