Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, nie działa przelewanie waluty serwerowej pomiędzy graczami. O co mi dokładnie chodzi to o to, że ktoś wysyła MONETY, zostają mu one wzięte z konta jednak gracz który powinien je otrzymać również ich nie otrzymuje.

Ci których okradziono na 5k waluty to Yamashita, Voloi i Karabinier o reszcie nie wiem czy ktoś jeszcze dawał na moją zrzutkę. Oczywiście to ja się czuje najbardziej okradziony więc możecie od razu oddać mi tą walutę a nie im. Pozdrawiam serdecznie.

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Witam,

Razem z @  Karabinier em właśnie skończyliśmy to sprawdzać i system przelewania działa jak należy, tj.:

• Przelewanie monet:
Spoiler

image.png.2e9a6f30d450ae7c46314f208d419bb6.png

• Dzienny limit monet jakie można przelać danego dnia to 5000, informację o limicie masz po otwarciu menu przelewów:
Spoiler

image.png.27536c1296c19ad701d9cba1a63740e6.png

• W przypadku próby wysłania większej ilości monet (ponad limit) wyświetla się taki komunikat na czacie:
Spoiler

image.png.60fbc822d3e9821acd4b6dfc8c3fedc8.png

• W przypadku wyczerpaniu limitu (5000/5000) podczas próby kolejnego przelewu wyświetla się taki komunikat na czacie:
Spoiler

image.png.e869d1235de1d49689996231e13fbd4e.png

• Jeśli w banku nie masz wystarczającej ilości monet by dokonać przelewu, wyświetla się taki komunikat:
Spoiler

image.png.56e68fbbe5f776640ff11fbe9a891c4d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.