Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cicialbym sie dowiedziec jak to jest mozliwe ze ostatni ban na serwerze byl 8 dni temu za czitowanie(sprawdzilem 45 dni)nie bylo zadnego innego bana przez ten czas.Chcialbym sie dowiedziec czy rzeczywiscie na ten serwer magicznie wchodza uczciwi ludzie ktorzy nie czituja czy brakuje obsady w administracji?

Czy nie daj boze zglaszane sa problemy na u@  ale nie sa rozpatrzane?

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Ostatni ban był dziś, poprzedni wczoraj jeszcze wcześniej przedwczoraj. Także nie wiem co sprawdzałeś ale chyba nie masz serwer.

Po 2 nie do końca rozumiem o co chodzi w tym temacie, masz za złe że admini nie rozdają banów na lewo i prawo? Że na serwerze nie siedzą non stop osoby odpalone by robic czystki? 
poza tym dziś gdy włączyłem zgłoszenia po całym dniu w pracy zgadnij ile zgłoszeń było z naszego CODa, całkowite 0, tak wiec można stwierdzić, że nie ma zbyt wielu osób tak drastycznie łamiących regulamin by gracze to dostrzegli i zgłosili.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

A zgłosiłeś/nagrales/widziałeś kogoś kto używa wh,aim bądź sgj? Bo ja dalej nie rozumiem twojego problemu. Powinieneś się cieszyć, że nie grasz z odpalonymi graczami a Ty robisz z tego problem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

wiesz co wedlug mnie jest to bardzo ciekawe ze w przeciagu 45 dni zostal nalozony tylko 1 ban(perm) za czitowanie,nie jest to statystycznie mozliwe ze nie bylo osob czitujacych w tym czasie i tez zgłaszających na u@ a sprawidzilem tylko 45(moglem wiecej)

• Admin COD 301
Opublikowano (edytowane)

Wskaż mi dzisiejszego bana? No to proszę cię bardzo "XD" ( Dzisiaj mamy 21.08.2026r, jakby świadomośc nie kontaktowała :D. "Czitowanie, wrzuc ss" to chyba odróżniasz? Polecam wypić mniej piwerka zanim się zasiada i forum "zaśmieca" takimi PYTANIAMI. Tak jak @ kolin  nie rozumiem takiego pytania? łatwiej było spytac na dc, u@ jak wyglada sprawa z banami niżeli "odklejka"totalna i ubaw po pachy nam zapewniłes to możesz sobie przyznać :D

PS. nie musze zważać (odrobine xd) na słowa bo na takie głupie posty to aż sie nie da wręcz. @ I see you!!!  Smiechawa TV normalnie :D

666666666666666666666666666666666.png

dsadsadsada.png

wiekszy wycinek.png

Edytowane przez ramzi_
Opublikowano

Ale tez wez pod uwage ze w csa nie gra juz tyle ludzi co kiedys. W dodatku jest to jedyny cod na ktorym graja ludzie i nie kazdy bedzie sobie robil przypalu z permem. Jak masz jakies podejrzenia jak ktos gra na czitach, to rob rozpiski xD 

• Lubię to! 1
  • Admin COD 301
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, I see you!!! napisał(a):

wrzuc linka z amxbans prosze

Wstawiłem ci wycinek, w którym jasno widać nawet ile polecialo permów... Ale jak ty 45 dni do tyłu nie widzisz "czitowanie, wrzuc SS, sgs/sgj, /regulamin" w powodach to jak potem poważnie brać taka osobę która standardowo pisze o sytuacji na serwerze, przecież komicznie to wygląda XD ( jakby rozdwojenie jaźni czy cos w tym stylu)

Edytowane przez ramzi_
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Temat nie idzie w żadną konkretną stronę  jakimikolwiek podstawami/argumentami by twierdzić, że admini źle wywiązywali się ze swoich obowiązków. Także zamykam to by nie było niepotrzebnych dyskusji.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.