mikserek821 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Twój nick: . SteamID: STEAM_0:0:954604956 Serwer: 5VS5 #3 Data: 21.08.2026 Mapa: de_mirage Opis sytuacji: Normalnie sobie gram i rozumiem że moje fragi mogą być podejrzane szczegółnie na to że moje konto steam jest puste i mam 9godz w cs2. Ale nie wydaje mi się że admin mnie powinien banować, jeżeli taki skill jest w 100% osiągalny dla zwykłego gracza. Nawet zgadzam się na przeszukanie mojego pc w poszukiwaniu cheatów. 1
S!alker Opublikowano 2 godziny temu UB Team CS 2 Opublikowano 2 godziny temu @ kiska 24h na rozpisanie demka 1
kiska Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Demko z 21.08. godzina 19:05 5:30 dziwny peek wcelowywując się idealnie na mnie, 6:38 zagladanie przez ściany, 12:10 perfekcyjny peek i idealne wcelowanie bez sprawdzania pozycji 15:25 osobiście mi to wygląda na idealne wcelowanie i jechanie celownikiem przez ścianę 17:15 skąd wiedziałeś ze leci w twoją stronę flesh? 18:35 może timing, może fart, ale nigdy wcześniej nie patrzyłeś na tą pozcyję Z tego dema to by było na tyle. Ale jeszcze pamiętam jedną sytuację w innym (do którego dostępu jeszcze nie mam) demku gdzie zabiłeś przeciwnika przez fireboxy co wygląda bardzo podejrzanie. Jeśli to będzie nie wystarczająco to rozpisze jeszcze jedno demko, ale narazie z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam! Edytowane 1 godzinę temu przez kiska Freak 1 godzinę temu Decyzja 24h 1
S!alker Opublikowano 34 minuty temu UB Team CS 2 Opublikowano 34 minuty temu 5:30 b +/- Może lekko dziwne 6:38 b- ? 12:10 b- Trochę daleko mu do perfekcji i sprawdził zgrubsza pozycję 15:25 b- Teammate wyszedł pierwszy, przez co miał go na radarze 17:15 b- Widział flasha i szukał broni 18:35 b- Patrząc na całość raczej złapał dobry czas Gracz otrzymuję Unbana
S!alker Opublikowano 34 minuty temu UB Team CS 2 Opublikowano 34 minuty temu Użytkownik został odbanowany! Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi