Skocz do zawartości
Problem został rozwiązany przez ramzi_, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż pograłem sobie sobie chwilkę Katem do 50 poziomu, i prosiłbym o sprawdzenie ten klasy pod kątem jej dmg, mianowicie na 50 poziomie wrzuciłem wszystko w inteligencję, i widuję DMG na poziomie 25 obrażeń strzelając powyżej nóg, nie jest to zbyt często ale zdarza się. Czuję strasznie że ta inteligencja w ogóle nie dodaje żadnych obrażeń, rozumiem że nie mogą być to wielkie liczby ale na pewno odczuwalne.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skalowanie zostało celowo zmienione o ile mnie pamięć nie myli. Miał dosyć wygórowany DMG. Na 50lv nie można mieć full inta więc dziwne by było jakbyś bił dużo na takim "niskim"poziomie.

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem @  ramzi_ , tylko jak wspomniałem wyżej dodałem te 60 punktów inteligencji, i nie odczuwam praktycznie żadnej różnicy widząc jakie obrażenia zadałem, zagrałem dla testu również wszystko w życie lub wytrzymałość i grało mi się dużo lepiej a DMG wyświetlany był ten sam. Nie mówię tu o biciu po 100 tylko czy faktycznie działa jakikolwiek scaling.

EDIT : Dziękuje @ kolin

Dziś w nocy dokładnie sprawdzę zadawane dmg+int

Edytowane przez Slay3R
Opublikowano

Wgl jest rozjechany dmg w stosunku do hp i wytrzymalosci w klasach. Ja grajac terrorysta nie odczuwam kompletnie tego 2x dmg jak bije kogos w powietrzu, tak jak kiedys 

Nie no ja wierze ze dziala ten 2x dmg, tylko mi chodzilo o ogolne odczucia ze po prostu no nie jest to co kiedys. Bo jak gralem cyganem to musialem wpakowac 2 pelne magazynki w adama zeby go zabic. Z ak jak bije to w klate zazwyczaj zadaje dmg po 31 czasami za 51 uderze, cyganem to po 22 bilem. Ale no nie wiem, tak jak napisalem to tylko moze odczucie :p 

Klasę terrorysta sprawdzałem osobiście, i gdy gracza podrzuciło poprzez moc klasy zadawało obrażenia x2 każdorazowo.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Sprawdziłem @ Slay3R , szybki test łącznie z wymaksowanym klanem ale najważniejsze są przeskoki. Pamiętać warto, że podczas rozgrywki inaczej to wygląda niżeli na teście dlatego twój dmg mógł być zaniżony ( nie zawsze trafiasz noga/klatka bądz jesteś bez przedmiotu) jednak według mnie skalowanie działa w porządku i ta klasa jest dobra 100+. :) Jeśli ktoś ma inne "wyniki" proszę o wrzucenie.

40lv-86 int
noga 37, klatka 43/45

60lv- 106 int

noga 38, klatka 47/48

90lv- 136 int
Noga- 42, klatka-52

130lv-147 int

noga 43. klatka 62/71

Dziękuję bardzo 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.