Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż pograłem sobie sobie chwilkę Katem do 50 poziomu, i prosiłbym o sprawdzenie ten klasy pod kątem jej dmg, mianowicie na 50 poziomie wrzuciłem wszystko w inteligencję, i widuję DMG na poziomie 25 obrażeń strzelając powyżej nóg, nie jest to zbyt często ale zdarza się. Czuję strasznie że ta inteligencja w ogóle nie dodaje żadnych obrażeń, rozumiem że nie mogą być to wielkie liczby ale na pewno odczuwalne.

• Lubię to! 1
  • Admin COD 301
Opublikowano

Skalowanie zostało celowo zmienione o ile mnie pamięć nie myli. Miał dosyć wygórowany DMG. Na 50lv nie można mieć full inta więc dziwne by było jakbyś bił dużo na takim "niskim"poziomie.

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem @  ramzi_ , tylko jak wspomniałem wyżej dodałem te 60 punktów inteligencji, i nie odczuwam praktycznie żadnej różnicy widząc jakie obrażenia zadałem, zagrałem dla testu również wszystko w życie lub wytrzymałość i grało mi się dużo lepiej a DMG wyświetlany był ten sam. Nie mówię tu o biciu po 100 tylko czy faktycznie działa jakikolwiek scaling.

EDIT : Dziękuje @ kolin

Edytowane przez Slay3R
kolin  

Dziś w nocy dokładnie sprawdzę zadawane dmg+int

Opublikowano

Wgl jest rozjechany dmg w stosunku do hp i wytrzymalosci w klasach. Ja grajac terrorysta nie odczuwam kompletnie tego 2x dmg jak bije kogos w powietrzu, tak jak kiedys 

Nie no ja wierze ze dziala ten 2x dmg, tylko mi chodzilo o ogolne odczucia ze po prostu no nie jest to co kiedys. Bo jak gralem cyganem to musialem wpakowac 2 pelne magazynki w adama zeby go zabic. Z ak jak bije to w klate zazwyczaj zadaje dmg po 31 czasami za 51 uderze, cyganem to po 22 bilem. Ale no nie wiem, tak jak napisalem to tylko moze odczucie :p 

kolin  

Klasę terrorysta sprawdzałem osobiście, i gdy gracza podrzuciło poprzez moc klasy zadawało obrażenia x2 każdorazowo.