Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Fisha

[24] Prawda czy fałsz — R4ST4A

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

GTGRDGDGD.png

Waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Wyniki zabawy: 27/08/26

→ Bohaterem tej serii jest: @  R4ST4A

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 1

Pewnego dnia, kiedy wychodziłem z domu, schodząc po schodach, nagle straciłem równowagę i upadłem. Poczułem bardzo silny ból w nodze, ale mimo tego postanowiłem wrócić do domu o własnych siłach. Po wszystkim bolała mnie noga coraz bardziej, jednak uparcie odmawiałem zadzwonienia po karetkę, ponieważ nie chciałem robić zamieszania. Dopiero później okazało się, że podczas upadku złamałem piszczel i konieczna była pomoc lekarza.

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 2

Pewnego dnia wybrałem się na przejażdżkę motorem, jednak podczas jazdy straciłem panowanie nad pojazdem i przewróciłem się na drodze. Na szczęście jechałem stosunkowo wolno i miałem na sobie odpowiednią odzież ochronną. Motor został lekko uszkodzony, ale mnie na szczęście nic poważnego się nie stało. Po chwili wstałem, sprawdziłem, czy wszystko jest w porządku, i odjechałem.

FDGFGFDFD.png

HISTORIS NR 3

Pewnego wieczoru wracałem do domu po spotkaniu ze znajomymi, podczas którego wypiłem trochę za dużo alkoholu. Po drodze zatrzymała mnie policja, ponieważ zachowywałem się podejrzanie i ledwo szedłem prosto. Funkcjonariusze przeprowadzili badanie alkomatem, które potwierdziło, że byłem pod wpływem alkoholu. Na szczęście nie prowadziłem żadnego pojazdu, ale policjanci zabrali mnie na komisariat, żebym mógł bezpiecznie dojść do siebie. To była dla mnie dobra nauczka, żeby następnym razem bardziej uważać z alkoholem.

• Lubię to! 2