OstraJazda Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Twój nick: SWUUUSH SteamID: STEAM_0:0:579359869 Serwer: 5VS5 Data: 18.08.2026 Mapa: MIRAGE 5V5 Opis sytuacji: Twój nick: swuuush Data/Mapa: 18.08.2026/MIRAGE 5V5 #(IDK) SteamID: STEAM_0:0:579359869 Serwer (mod): MIRAGE 5V5 #(IDK) Opis sytuacji: Dostałem niesłusznego bana za rzekome używanie wspomagaczy (Wallhack). Chcę jasno zaznaczyć, że jestem całkowicie czystym graczem i nie korzystam z żadnego niedozwolonego oprogramowania. Sytuacje, które mogły wydać się adminowi podejrzane, wynikały wyłącznie z gry na słuch, dobrego ustawienia się na mapie lub zwykłego wyczucia gry. Zależy mi na szybkim i sprawiedliwym rozpatrzeniu sprawy oraz zdjęciu bana. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -. BAN JEST JUŻ DŁUUUUGO OK OK OK TO PILNE ODPISZ ????? 1
Moderator Tekki Opublikowano 12 godzin temu UB Team CS 2 Moderator Opublikowano 12 godzin temu To trochę więcej niż 48h. 1
Moderator Tekki Opublikowano 12 godzin temu UB Team CS 2 Moderator Opublikowano 12 godzin temu Użytkownik został zbanowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi