Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
Freak

"Czy atrakcyjność fizyczna..." - Pytanie na dziś; 14/08/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano

Oczywiście, że tak! Na pierwszy rzut oka widzimy wygląd i to nim się sugerujemy czy zajdzie dalszy etap poznawania drugiej osoby.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

A bo ja wiem... 
Zależy kogo bierzemy pod uwagę. Zaprawdę powiadam Wam, są na tym świecie takie istoty, które nawet i z menelem pójdą w tango. Tak czy inaczej atrakcyjność fizyczna nie jest istotnym czynnikiem. Takie jest moje osobiste zdanie. 

Edytowane przez (S)tick
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Raczej zazwyczaj jest tak, że to atrakcyjność fizyczna decyduje o tym, czy chcemy angażować się w bliskie poznawanie danej osoby.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

I tak i nie, z reguły jednak zwracamy uwagę na takie rzeczy jak ktoś wygląda, natomiast z uwagi na to że życie lubi się różnie potoczyć to też właśnie nie powiedziałbym że zawsze zwracamy uwagę na wygląd

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Uważam że wygląd nie jest aż tak istotny , bardziej mnie interesuje to jak osoba się zachowuje i traktuje osobę z należytym szacunkiem, najważniejsze jest to by każdy się szanował w danej relacji, a wygląd moim zdaniem to największa przeszkoda właśnie, bo duża część społeczności skreśla innych właśnie z tego powodu :poggiespepo:

• Lubię to! 1