Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

Jak w temacie - wypisujcie błędy i problemy ze serwerem w tym temacie. Będzie miło jak dorzucicie klipy/ss'y jeśli to możliwe.

• Lubię to! 6
Opublikowano (edytowane)

Mocne Uderzenie

--Naciśnij Attack2 na MP5, aby wystrzelić granat HE.
Nie dziala.

Edytowane przez CinciN1905
Dudnes  

Musisz mieć na sobie MP5 założone, klikasz PPM i rzuca granat. 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Zrobienie aby gracze widzieli swoje moce całą rundę (bo komunikat znika po paru sekundach) i żeby pisało np moc trutka pokazywała ile zadasz dmg tak samo jak inne moce, bo pisze że otruwasz graczy i zadajesz obrażenia ale nie pisze ile.

Uważam że glitch jest bez sensu, ukrycie radaru aż tak dużo nie robi chyba że ktoś ma "Radar Wroga"

Widziałem sytuacje że zabójczy flash zabił teammate'a.

Gumowe kule - jak dla mnie moc trochę do poprawy bo dobrze gdyby molotov np. slowa dawał

Nie wiem czy jest ale żeby nie było komunikatu że ktoś duplikuje od ciebie moc, było by ciekawiej.

Analfabeta jest zepsuty - nawet jak umrzesz to i tak każdy z wrogów nie umie czytac

Ta moc stawianie beczek nie działa, mogę rozwalić beczkę ale nie zadaje to dmg

Znerfienie Stópkarza, w starej wersji wh nie działało na niewidke tak samo jak radar, to też powinno nie działać na niewidke 
Dodatkowo jest moc że widzi sie przez smoke, w tamtej wersji kiedy rzuciło się smoka widać było komunikat mały z podpiskiem smoke w danym kolorze tj: czerwony(brak smoke), żółty(smoke zanika) oraz zielony(smoke aktywny). Dobrze by było gdyby dodano to spowrotem.
Papito - samo dodanie awp to nic takiego, fajnie gdyby dodano do tego zastrzyk wzmacniający ale z ikonką i modelem "Fajny Wafel"
Jest moc feniks oraz Druga szansa(praktycznie to samo), w tej drugiej szansie jest dopiska, że respisz się z taka sama ilością hp, fajnie gdyby można było komuś dać drugą szanse wybierało by sie wtedy najlepszego gracza albo osobe z dodatkowym zdrowiem
Edit: Moc koszmar i mrok to praktycznie to samo, fajnie gdyby moc koszmar dawała np 2 sekundowego jumpscare.
Edit2: Wczesniej ktos napisał ze mocne uderzenie nie działa, dudnes odpisał ze działa, ale nie działa przed chwila mialem i testowalem
Edit3: Odrzutowy kop nie działa
Edit4: Podczas trzeciej osoby w ch*j trzęsie sie model postaci
Edit5: ta moc Kaboom w sensie ze po smierci sie wybucha nie działa
Edit6: Jeśli wam sie nie spodoba propozycja z drugą szansą dodam, że pisze że respie sie z taka samą ilością hp a respie sie z 50hp
Edit7: Podczas berserkera nie moge skakać chyba ze tak ma być
Edit8: Teleporter czasami grieffuje team, fajnie gdyby po uderzeniu wroga mozna bylo kliknąc przycisk aby sie zamienić z nim, tak samo jak było z killportem
Edit9: Spowalniający wabik spowalnia również teameatów

Edytowane przez Marcel2016
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Iluzjonista - Wpada pod txt i zamiast iśc lewituje w dziwnej pozie XD
Skupienie - Nie daje 1 do 1 strzalu w to samo miejsce, ale to akurat na +

Spoiler

image.thumb.png.fd560720c613d9c28c643c116d63d7aa.png
image.thumb.png.927bc5d268c9bb3f5cb517a42ec33b71.png

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mocne uderzenie działa, wystarczy mieć założone MP5 i kliknąć PPM, dodaje klip potwierdzający

Wprowadzone poprawki dalsze poprawki

• HUD z nazwą mocy pozostaje widoczny przez całą rundę. Pełny opis znika po kilku sekundach, aby nie przeszkadzał podczas gry.
  • Trutka na bieżąco pokazuje nick otrutego gracza oraz łączny zadany DMG, a po zakończeniu efektu pojawia się podsumowanie na czacie.
  • Zabójczy Flash nie powinien już zabijać ani ranić członków drużyny.
  • Gumowe Kule działają również na obrażenia zadawane Mołotowem.
  • Analfabeta przestaje mieszać przeciwnikom tekst natychmiast po śmierci właściciela mocy.
  • Wybuchowa Beczka została naprawiona. Zadaje obrażenia zależne od odległości, wyświetla szczegółowe wyniki na czacie oraz łączny DMG w HUD.
  • Stópkarz nie pokazuje śladów graczy posiadających pełną niewidzialność.
  • Glaz otrzymał komunikaty HUD dotyczące dymu:
Spoiler

zielony - aktywny smoke,

żółty - smoke zanika,

czerwony - brak aktywnego smoke’a.

• Feniks został wyłączony, ponieważ dublował działanie Drugiej Szansy.
  • Opis Drugiej Szansy został poprawiony - gracz odradza się z 50 HP.
  • Mrok został wyłączony, a Koszmar pozostaje aktywny.
  • Odrzutowy Kop został naprawiony. Wybrany gracz jest odrzucany przy każdym oddanym strzale aż do końca rundy.
  • Kaboom zostało naprawione i ponownie zadaje obrażenia obszarowe po śmierci właściciela.
  • Berserker nie blokuje już skakania.
  • Teleporter został przebudowany. Po trafieniu przeciwnika można samodzielnie zdecydować, czy zamienić się z nim miejscami za pomocą bindu
  • Spowalniający Wabik nie spowalnia już członków drużyny.
  • Iluzjonista nie powinien już lewitować ani wchodzić w tekstury. Klon dopasowuje swoją wysokość do podłoża. Sama poza modelu wymaga jeszcze dopracowania.
  • Skupienie zostało ograniczone tak, aby jego efekt dotyczył wyłącznie właściciela mocy.

Rzeczy pozostawione bez zmian lub wymagające dalszej pracy

• Glitch pozostaje obecnie aktywny. Jego przydatność i ewentualne wyłączenie ocenimy po dalszych testach.
  • Informacja o skopiowaniu mocy przez Duplikatora nadal wymaga decyzji, możemy ją później ukryć, aby kopiowanie było niespodzianką.
  • Propozycja dodania „Fajnego Wafla” do Papito nie została na razie wdrożona. Papito zachowuje swoje właściwości związane z AWP i celnością. Przyszłościowo możemy dodamy jakieś modele, ale obecnie chcemy dopracować samą funkcjonalność wszystkich mocy.
  • Trzecie Oko nadal ma problem z płynnością własnego modelu. Pozycja kamery działa poprawnie, ale model jest aktualizowany przez mechanizm sieciowy CS2 i może wyglądać, jakby działał w niższej liczbie FPS. Ten temat pozostaje do dalszego dopracowania.
  • Poza klona Iluzjonisty może nadal wyglądać nienaturalnie. Próba pochylenia całego modelu wpływała również na jego kolizję, także to jest jeszcze do poprawy. 

Pełny changelog został wrzucony - 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Baseball - niewiem czy ogolnie nie działa ale po smierci osoby ktora miala tą moc i rzuciła wabik on zamiast na hita zabijac to zadaje 1 hp
Edit: Magnetyczny wabik przyciąga też sojuszników
Edit2: Deszcz ognia nie działa
Edit3: Zombie czasami nie ma dodatkowego speeda(a jak ma to troche za mały) przez co jest bardzo łatwy do zabicia
Edit4: Długa kosa zabija swoich XDDD
Edit5: Linka z drutów nie jest jakaś mocna, zamiast na radarze niech przeciwnicy będą widoczni np przez 5 sekund jakby wh sie miało
Edit6: Wybuchowy pocisk nie działa
Edit7: Oko saurona według mnie jest za słabe lepiej juz z karabinu strzelać niz zadawać to 5hp
Edit8: Czasami pod koniec mapy wywala do lobby
EDIT9: MOCNE UDERZENIE NIE DZIAŁA JUZ 2 OSOBY DZISIAJ POKAZAŁY ZE NIE DZIAŁA W TYM JA
Edit10: Gdy wejde w molo podczas posiadania Pancernika nie dostaje dmg ale jest dźwięk jakbym dostawał, co zdradza moją pozycje, w tamtej wersji mocy nie było tego
Edit11: Skoro Stopkarz radar hack oraz wh nie działa na niewidke aimlock też nie powinen
Edit12: zamrażający wabik nie działa
Edit13: jak ktos z teametow uzyje holograma to moge go zabic uderzajac w replike którą zostawił za sobą
Edit14: Ludzka bomba zabija swoich
Edit15: Wybuchająca beczka bije swoich
Edit16 Aimlock nie działa na kure i pewnie tez na osoby ktore nie mają 1.0 rozmiaru, jak mam drugą szanse to na respie też mam 50hp
Edit17: Gdy sojusznik użyje iluzjonisty i jeden z teametów w nią strzeli traci hp
Edit18:Aimlock działa całą runde i nie da sie go wyłączyć powinno być tak że przycisk włącza i wyłącza go po prostu bo czasami to przeszkadza i nic nie da sie zrobić

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Aimlock - Nie działa na kurczaka, celuję w miejsce gdzie powinna być głowa
Wszystkie moce co zabieraja pojedyncze hp dają głośne hity 

Edytowane przez S!alker
  • Head Admin
Opublikowano
12 godzin temu, Marcel2016 napisał(a):

Baseball - niewiem czy ogolnie nie działa ale po smierci osoby ktora miala tą moc i rzuciła wabik on zamiast na hita zabijac to zadaje 1 hp
Edit: Magnetyczny wabik przyciąga też sojuszników
Edit2: Deszcz ognia nie działa
Edit3: Zombie czasami nie ma dodatkowego speeda(a jak ma to troche za mały) przez co jest bardzo łatwy do zabicia
Edit4: Długa kosa zabija swoich XDDD
Edit5: Linka z drutów nie jest jakaś mocna, zamiast na radarze niech przeciwnicy będą widoczni np przez 5 sekund jakby wh sie miało
Edit6: Wybuchowy pocisk nie działa
Edit7: Oko saurona według mnie jest za słabe lepiej juz z karabinu strzelać niz zadawać to 5hp
Edit8: Czasami pod koniec mapy wywala do lobby
EDIT9: MOCNE UDERZENIE NIE DZIAŁA JUZ 2 OSOBY DZISIAJ POKAZAŁY ZE NIE DZIAŁA W TYM JA
Edit10: Gdy wejde w molo podczas posiadania Pancernika nie dostaje dmg ale jest dźwięk jakbym dostawał, co zdradza moją pozycje, w tamtej wersji mocy nie było tego
Edit11: Skoro Stopkarz radar hack oraz wh nie działa na niewidke aimlock też nie powinen
Edit12: zamrażający wabik nie działa
Edit13: jak ktos z teametow uzyje holograma to moge go zabic uderzajac w replike którą zostawił za sobą
Edit14: Ludzka bomba zabija swoich
Edit15: Wybuchająca beczka bije swoich
Edit16 Aimlock nie działa na kure i pewnie tez na osoby ktore nie mają 1.0 rozmiaru, jak mam drugą szanse to na respie też mam 50hp
Edit17: Gdy sojusznik użyje iluzjonisty i jeden z teametów w nią strzeli traci hp
Edit18:Aimlock działa całą runde i nie da sie go wyłączyć powinno być tak że przycisk włącza i wyłącza go po prostu bo czasami to przeszkadza i nic nie da sie zrobić

9 godzin temu, S!alker napisał(a):

Aimlock - Nie działa na kurczaka, celuję w miejsce gdzie powinna być głowa
Wszystkie moce co zabieraja pojedyncze hp dają głośne hity 

Gotowe, zapraszam do zapoznania się z changelog:

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Gdy masz drugą szanse na początku rundy masz 50hp, do tego aimlock powinien mieć norecoil pownieważ czasami nic nie trafisz, gdy wyłączysz wybieranie mocy to juz do konca rundy nie dasz rady tego zrobić
Trutka, powinna mieć cool down danie komuś 10hp raz na runde nic praktycznie nie zmienia, jak dla mnie 15-35hp i 30sek cooldownu
Edit1: Strzał wybuchowy nie działa
Edit2: Mocne uderzenie wciąż nie działa
Edit3: Gdy masz Leczącego smoka możesz leczyć też przeciwników
Edit4: Pajacyk wczoraj działał, lecz dzisiaj nie
Edit5: Podczas doskoku dostaje sie hp za spadanie, przy module odrzutowym w tamtej wersji nie było fall damage
Edit6: Jak ma sie np skarbówke (i pewnie inne moce z wyborem tez tak sie psują) i wyłączysz okienko to juz nie mozesz z niego skorzystać
Edit7: Jak ktoś ma analfabete w przeciwnej a ja mam teleport do drużyny to po najechaniu na teameta mam normalnymi literami napisane
Edit8: Mocne uderzenie działa ale zadaje dmg swoim i na 50% przeciwnym nie zadaje albo miałem wielkiego  niefarta

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie dzialaja żadne moce gdzie trzeba wybrać gracza np. Bankrut

Zegarmistrz jak się cofnie maksymalnie czas zeby sie runda skonczyla to wywala serwer

• Lubię to! 1
Opublikowano

nowy post bo nmg edytowac, niewiem czy da rade, ale aimlock powinien działać lepiej, nie zawsze zadziała czasem strzeli obok nawet jak strzele pestke jedną

2 godziny temu, shutkarzutka napisał(a):

Nie dzialaja żadne moce gdzie trzeba wybrać gracza np. Bankrut

Zegarmistrz jak się cofnie maksymalnie czas zeby sie runda skonczyla to wywala serwer

nmg ci odpowiedzieć ale serwer wywala przez ilość granatów jak coś, te moce działają ale jak wyłączysz okienko to już go nie włączysz, a wyłączasz na F wiec jak dasz inspekt noza na początku rundy to juz nie masz mocy

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Gdy ktoś ma dużo hp(moc rambo), a ja zamiane zyć to po zamienieniu mam 100 zamiast np 500
Edit: Jak mam tylko głowe mogę umrzeć od długiego zeusa :/
Edit2: Jak odrodze sie z drugą szansą to mam 100hp zamiast 50
Edit3: Strzał wybuchowy zadaje dmg posiadaczowi mocy

Opublikowano (edytowane)

Mocne uderzenie sprawia że każdy strzał jest traktowany jako w locie(nawet jak ty i przeciwnik stoicie w miejscu i dasz mu pestke jedna z deagle to nie trafisz)
Edit:Aimlock podąża nie za głową tylko tam gdzie powinna być głowa, jak przeciwnik spojrzy sie w dół to aimlock jest bez użyteczny 
Edit2: Zamian miejsc z hazardzisty nie działa
Edit3: Wybuchowy pocisk zadaje dmg posiadaczowi mocy

Opublikowano (edytowane)

Jak ktos ma leczacy smoke ( i pewnie ogień przyjacielski tez tak dziala) to kura sie do 100hp leczy XD
Edit: Linka z drutu nie działa

Opublikowano (edytowane)

W mocy "hazardzista" nie działa teleport na resp wroga. Ostatnio też nie dało się wyłączyć aimlocka jak wybrało się go z hazardzisty

Druga szansa czasem respi z 50hp a odradza z 100hp i nie odradza na respie

Edytowane przez DresWKant
  • Lubię to! 1
  • Head Admin
Opublikowano
W dniu 10.08.2026 o 15:02, Marcel2016 napisał(a):

Gdy ktoś ma dużo hp(moc rambo), a ja zamiane zyć to po zamienieniu mam 100 zamiast np 500
Edit: Jak mam tylko głowe mogę umrzeć od długiego zeusa :/
Edit2: Jak odrodze sie z drugą szansą to mam 100hp zamiast 50
Edit3: Strzał wybuchowy zadaje dmg posiadaczowi mocy

W dniu 11.08.2026 o 17:34, Marcel2016 napisał(a):

Mocne uderzenie sprawia że każdy strzał jest traktowany jako w locie(nawet jak ty i przeciwnik stoicie w miejscu i dasz mu pestke jedna z deagle to nie trafisz)
Edit:Aimlock podąża nie za głową tylko tam gdzie powinna być głowa, jak przeciwnik spojrzy sie w dół to aimlock jest bez użyteczny 
Edit2: Zamian miejsc z hazardzisty nie działa
Edit3: Wybuchowy pocisk zadaje dmg posiadaczowi mocy

W dniu 13.08.2026 o 19:44, Marcel2016 napisał(a):

Jak ktos ma leczacy smoke ( i pewnie ogień przyjacielski tez tak dziala) to kura sie do 100hp leczy XD
Edit: Linka z drutu nie działa

W dniu 17.08.2026 o 20:41, DresWKant napisał(a):

W mocy "hazardzista" nie działa teleport na resp wroga. Ostatnio też nie dało się wyłączyć aimlocka jak wybrało się go z hazardzisty

Druga szansa czasem respi z 50hp a odradza z 100hp i nie odradza na respie

Gotowe. Zapraszam do zapoznania się z nowym changelogiem.

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano (edytowane)

Aimbot pokazuje, że zadaje 1200 w głowę. Gość mówi, że miał hp i padł od razu 

#edit

@  Marcel2016  co do tych pingów - faktycznie. Ja nigdy z tym problemów nie miałem, a na 3jce notorycznie Ping wywala. Operator tomobile, jeśli to ma jakieś znaczenie 

Edytowane przez TERSON.
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Aimbot to natychmiastowe zabójstwo tak naprawde, a mollo z Deszczu Ognia zabija swoich
Edit: Jestem w 90% pewny ze to tylko na tym serwerze ale duzo graczy w tym ja zgłaszają lagi serwera mianowicie okolo 140ms (Powolna ramka serwera czy cos takiego)
Edit2: Moc odrzutowy kop sprawia, że raczej już do końca rundy nikogo nie zabijesz, czasami ciężko trafić gościa który sie nie rusza

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wrzucony changelog - https://katujemy.eu/topic/71191-lista-zmian-na-serwerach/page/23/

W dniu 19.08.2026 o 13:50, Marcel2016 napisał(a):

Druga szansa nie działa

Naprawione

W dniu 24.08.2026 o 19:39, TERSON. napisał(a):

Aimbot pokazuje, że zadaje 1200 w głowę. Gość mówi, że miał hp i padł od razu 

Tak działa aimbot, nie jest to błąd, więc jeżeli chcecie zmiany w tej mocy zapraszamy do złożenia propozycji 

W dniu 24.08.2026 o 19:39, TERSON. napisał(a):

co do tych pingów - faktycznie. Ja nigdy z tym problemów nie miałem, a na 3jce notorycznie Ping wywala. Operator tomobile, jeśli to ma jakieś znaczenie 

Została wrzucona dość duża optymalizacja wszystkich mocy, więc powinno być lepiej, oczywiście do obserwacji

W dniu 24.08.2026 o 20:09, Marcel2016 napisał(a):

Deszczu Ognia zabija swoich

Naprawione

W dniu 24.08.2026 o 20:09, Marcel2016 napisał(a):

Moc odrzutowy kop sprawia, że raczej już do końca rundy nikogo nie zabijesz, czasami ciężko trafić gościa który sie nie rusza

Moc została przebudowana, pełne info w changelogu 

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Niewiem jak ale Klątwa skakania sie zj*****a nagle i nie działa bo mi nałożył chłop a nie skakało mi, on żył i nie mielismy dezaktywatora 
Edit: Teraz dziala ale mam klipa jak nie działa nwm czemu

S!alker  

Jak masz klipy z danych mocy to możesz je tutaj wrzucać z pełnym opisem błędu.

Opublikowano

Na mocy fake kura gdy jeszcze ją miałem tepneło mnie w to miejsce gdzie stałem juz w nowej rundzie. Nie zaczynałem na respie CT tylko juz byłem na Site A

• Lubię to! 1