Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy obrażenia zadawane w głowę są jakoś celowo obniżone? Bo wątpię, żeby to była kwestia wytrzymałości, której na tym etapie nikt nie ma wysokiej.

Jeśli podstawowy hit z ak47 w cs 1.6, w głowę to 140 (tak, wiem odległość też ma znaczenie, ale nie aż taką), a ja grając aimerem trafiam za 140 w heada. Coś jest nie tak z samym aimerem (+40dmg) albo właśnie bazowym dmg. 

Tyczy się to generalnie wszystkich broni i mam wrażenie, że to bardziej bazowy dmg jest za niski.

Na demku w ostatniej akcji widać jak trafiam w głowę ze średnio-bliskiej odległości i siada za 140.

cs dmg.png

dem-cod_katy.rar

• KAT 1
Opublikowano

Moim zdaniem po tym resecie jest coś nie tak z dmg ciężko zabija się innych graczy niż po poprzednim resecie 

Opublikowano

Nic nie było zmieniane, polecam zapoznać się z zmianami które są wypisywane w odpowiednim dziale dotyczącym cod'a.

Odnośnie @ Vezovi , sprawdzałeś to na innej klasie? Na codzie dużo rzeczy jest zmieniane i nie zawsze informacje z random serwera czy wyciągnięte z plików gry są odpowiednie. Sprawdź na innej klasie a potem na aimerze i daj znać czy jest różnica.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, ramzi_ napisał(a):

Nic nie było zmieniane, polecam zapoznać się z zmianami które są wypisywane w odpowiednim dziale dotyczącym cod'a.

Odnośnie @ Vezovi , sprawdzałeś to na innej klasie? Na codzie dużo rzeczy jest zmieniane i nie zawsze informacje z random serwera czy wyciągnięte z plików gry są odpowiednie. Sprawdź na innej klasie a potem na aimerze i daj znać czy jest różnica.

"Nic nie było zmieniane", "na codzie dużo rzeczy jest zmieniane". 

Wtf? 

"nie zawsze informacje z random serwera czy wyciągnięte z plików gry są odpowiednie"

Sorry za ton, ale widzisz co piszesz? 

Jeśli w plikach gry twórca zakodował, że headshot z ak47 zabiera 140dmg to tyle powinno zabierać xD 

Stąd moje pytanie do administracji, czy to celowy zabieg, że jest inaczej czy coś do poprawy? 

Na serwerze classic tak wygląda headshot z ak47 bez armora, więc licząc, że aimer ma +40 to powinien trafiać za 176 dmg.

https://imgur.com/a/dFchlFR

EDIT

Nie wiem o co ci chodzi chłopie, ja nie mam żadnego problemu, zadałem zwyczajnie pytanie czy jest to zamierzone xD Jeśli jest to spoko i nie ma problemu.

Widzę rozbieżność z tym jak działa natywnie cs 1.6, więc zgłaszam, nie muszę "nigdzie iść i wyciągać dmg".

Boże

Edytowane przez Vezovi
ss
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Nie było zmieniane odnośnie tego co pisał proca, jest tak jak przed resetem to raz 

Dwa, jak serwer powstawał to może już bazowo zostało zmienione pod "coś" przyszedł aimer, dodano + 40 dmg i tyle.

Przypomnę serwer ma już kawał czasu można rzec i podejrzewam że aimer ma tak od początku a to że tobie się nie podoba bo bazowo jest 140 to aimer musi mieć więcej to teraz idź tam wyciągać z serwera bazowe DMG. 

Odnośnie pytania 

Moim zdaniem zabieg zamierzony od początku serwera 

PS. Czasem męczące jest tłumaczenie zdań bo ktoś nie może zinterpretować tego co się pisze, odnoszę się do "nic nie było zmieniane i że na cod dużo jest zmienione" to tak dla jasności 

NIC NIE BYLO ZMIENIONE, JEST WERSJA JAK PRZED RESETEM ( polecam forum odpowiedni dział)

ZMIANY MOGŁY BYĆ JUZ NA ETAPIE TWORZENIA SERWERA odnosząc się do dmg klas czy innych rzeczy które nie będą miały pokrycia z bazowa wersją cs'a.

Jeśli właściciel serwera stwierdzi,że aimer do wywalenia to do wywalenia a nie jakieś tematy 😂😂

Edytowane przez ramzi_
  • Haha 1
Opublikowano

ale nerwus, jak cos dmg zmieniony bije normalnie 180

• Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
W dniu 6.08.2026 o 23:21, clvr napisał(a):

ale nerwus, jak cos dmg zmieniony bije normalnie 180

Czyli sytuacja opanowana, dziękuję. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.