siedem7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Twój nick: siodemka SteamID: Serwer: 4FUN Nick admina banującego: nie wiem Data: 05.08.2026 Mapa: nie wiem Link do POV'a: https://katujemy.eu/topic/75128-faq-jak-znalezc-i-wrzucic-demko-pov/ Opis sytuacji: coś się chyba popsuło, bo próbuje wejść na jakikolwiek serwer i wywala mi że mam bana =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pawe [AMXBans] ' Wrzuc SSy na Katujemy.eu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 610655350 ' [AMXBans] Twoje IP : ' [AMXBans] =============================================== Nie jest to ani mój nick, ani mój sid, chyba ip które się co jakiś czas zmienia samo trafiło na ip kogoś kto dostał bana za czity xD
Moderator Rozwiązanie FUTUBA. Opublikowano 2 godziny temu Inwestor UB Team CS 1.6 UB Team CS 2 Premium Bywalec Moderator Rozwiązanie Opublikowano 2 godziny temu Sprawdź teraz.
Rekomendowane odpowiedzi