Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
sachimoza

Podanie na Admina - dymitrii yamalenkov | [CS2] MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #1
  • Nick:
    dymitrii yamalenkov
  • Imię:
    Dawid
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561199763324294
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    sachimoza
  • Staż na serwerze:
    Pierwszy raz zawitałem tu w lutym 2025 roku i z przerwami na obowiązki gram do dzisiaj (często zmieniam nicki, poprzedni nick TIKE MYSON). Trudno mi dokładnie oszacować liczbę godzin, bo czas spędzony na serwerze zależał od wolnego czasu, ale stale wracam
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chcę zostać administratorem, bo spędziłem tu sporo czasu jako gracz i po prostu chcę spróbować czegoś nowego, pomagając przy okazji w dbaniu o serwer.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Na scenie cs moje doświadczenie w administracji jest znikome, ale pełniłem już podobne funkcje w innych grach. Dzięki temu wiem, na czym polega ta rola, nie boję się wyzwań i bardzo szybko się uczę, więc bez problemu opanuję tutejsze stanowisko.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Opublikowano

kultura

-/+ doświadczenie

aktywność

HEJ!

Zaczynając, prześledziłem sobie twoją kartotekę z ostatniego miesiąca na serwerze i jest ona co najmniej tragiczna, osoba składająca podanie na stanowisko, które ma dbać o porządek na serwerze nie powinna z taką arogancją odnosić się do graczy. 

JESTEM NA STANOWCZE NIE!

Spoiler

image.png.9aefaebbaf384ec18bd064694eb7f123.pngimage.png.ed845394d16ec4cffd542b40a2e53968.pngimage.png.a953563d6ee97bf92652f4afd4f01a97.pngimage.png.9a93df601b42c94b83fe8b79df1b5255.pngimage.thumb.png.7d812a935c25ff4bfb11d4adfea2d7e6.pngimage.png.464c5348b1789b9d4a46bb668a695349.png

• KAT 1
  • Haha 1