Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmutowanie gracza/graczy na stałe.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak jak w temacie jak zmutować gracza lub graczy na stałe jest to bardzo proste łączymy się z serwerem i jesteśmy na danym serwerze i klikamy esc i wyłączamy listę z naszymi serwerami dodanymi do ulubionych.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak ma to wyglądać:

37098301178784307051.png

2# Teraz klikamy "Player Liste"

35872351075798038305.png

3# Pojawia nam się lista graczy na serwerze i klikamy na danego gracza i na dole mamy "Mute in-game voice."

iz7v48.jpg

4#Jeśli zmutowaliśmy danego gracza to pojawi nam się po prawej stronie "mute" danego gracza, a jeśli będziemy chcieli odmutować gracza to klikamy na danego gracza i na dole będzie pisało un-mute i gracz zostanie odmutowany.

5# Nawet, jeśli gracz jest zmutowany i wyjdzie z serwera to nadal jest zmutowany i, jeśli gracz będzie narzekał,że gracze nadal rozmawiają to już można mu powiedzieć,że ma sobie wejść w "Player List" i po sprawie.

Mam nadzieje,że poradnik pomógł oraz było to testowane i tak jak opisałem,że gdy dany gracz wyjdzie z serwera, który został zmutowany to dalej będzie zmutowany.

Mam nadzieje,że poradnik się podoba i życzę wszystkim udanej i przyjemnej gry. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziękujemy za Poradnik

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.