Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
bo.patkaa

"Jaki był Twój...?" Pytanie na dziś; 03/08/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Polska wygrywała właśnie finał mundialu a ja byłem kluczowym zawodnikiem, oj piękny sen :)

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Premium
Opublikowano

wieża z 10 zeszytów i pomiędzy kazdym zeszytem był śnieg,niestetytotylkosen

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

To był sen związany z moją pracą, dość absurdalny, bo mimo że wykonuję na co dzień prace biurowe to ktoś mi zlecał zadania techniczne, jeszcze wymagające samochodu, gdzie ja prawa jazdy nie mam i jakiegokolwiek szkolenia, żeby te zadania wykonać.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Hmm. Dosyć dziwny jakbym był duszą na jakimś weselu. I była panna młoda i ona jak oddychała, To dawała mi  życie. Była mega piękną dziewczyną. Wiem dziwny sen :jasperaok:

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Że skakałem z paralotni z gór na Islandii, przez to że wchodziłem 3h w jedna stronę i marzyłem żeby już nie schodzić tylko zlecieć to przynajmniej we śnie poleciałem 

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

Przez to, że lecę niedługo na wakacje to śnią mi się rzeczy związane właśnie z nimi. Jakieś wymyślone miejsca, dziwni ludzie itp. 

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Dzisiaj mi się śniło, że jakiegoś dzbana Lanek do UBT przyjął i ub wszystkim dał XDDD

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ostatni który pamiętam to taki, gdzie miałem farta i zainwestowałem w jakieś krypto, które zrobiło ze mnie milionera, ale okazało się, że była to nowa gra VR przyszłości i jak już z niej wyszedłem to się załamałem spadłem z krzesła i się obudziłem XD 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dziwnie pisać do mojej obecnej sytuacji, ale śnim mi się wczoraj biegający indyk bez głowy .....

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatni sen który zapamiętałem?
Było to 2 dni temu, sen dotyczył moich ziomków z technikum, chodziliśmy sobie na terenie uniwersytetu, ale za ch*ja nie mogę sobie przypomnieć jakiego... Dziwne nie? :D

• Lubię to! 1