Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Your nick:
    zukkk
  • SteamID:
    STEAM_0:1:719679490
  • Server:
    MIRAGE #1
  • Date:
    08/02/2026
  • Map:
    only mirage #1
  • Description of the situation:

Dzien dobry, pisze juz kolejne odwolanie od bana, za pierwszym razem dostaje za mh, teraz za multikonto lecz nie gram na innym koncie niz tym na ktorym dostalem bana, a to ze posiadam wiele kont na steam nie oznacza ze gram na wszystkich albo chociaz na 2 znich, na waszych serwerach, latwo to sprawdzic, ale nie wiem czy to juz na sile jest szukanie powodu do zbanowania mnie czy jak to dziala, gram na tym koncie u was poniewaz sie przewaznie rozgrzewam na faceity, albo gram po faceitach, na innym koncie nie znajdziecie u mnie aktywnosci na waszym serwerze chyba ze bardzo dawno temu i nawet tego nie pamietam wiec prosilbym, o dokladne rozwazenie swojej decyzji

Edytowane przez zukk
Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.914d150d332a29061f4afa3f233e7b7c.png

edit. również jest to traktowane jako multikonto, wcześniej musi być to zgłoszone, z tego co kojarzę to nie było :)

§3.25 Zakaz grania na MultiKoncie (Permanentnie, *chyba, że za zgodą opiekuna/właściciela).

Edytowane przez Walczu
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To jest moja dziewczyna razem mieszkamy i gralismy razem w tym samym momencie wiec jakbym mial grac na multikoncie?

Moge wyslac zdjecie naszego stanowsika mamy 2 stanowiska w jednym pokoju na zddjeciu moze byc pokazany steam z ktorego gralem ze jestem zalogowany

A w regulaminie nie widze zeby byl zakaz mieszkania z kims i grania na serwerze w tym samym czasie

SORRY ZA JAKOSC MUSIALEM TO KOMPRESOWAC BO ZA DUZO BYLO WAGI

SORRY ZA JAKOSC MUSIALEM TO KOMPRESOWAC BO ZA DUZO BYLO WAGI

Wiec moj drogi kolego tego w regulaminie nie masz a

na discordzie nie rozmawialismy ani na zadnym komunikatorze glosowym zadnego podpunktu nie zlamalismy :p

Dobra dajcie juz tego ub bo zadnego dowodu nie ma a czekam caly dzien

NAWET SLYCHAC MOJA KOBIETE JAKBY CO!!!!

Edytowane przez zukk
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.