Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam problem z serwerem onlydd2.Ponieważ,gdy chce wbić na serwer na koncie steam (cs 1.6)Wywala mi cs do pulpitu i tyle.Czy ktoś wie o co tu biega ? :D Bo pierwszy raz mam taką sytuację.Na 1 koncie jak i na 2 mnie wywalało :( :D

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak wejdę na serwer,nie zdąże wybrać zespołu i mnie wywala do pulpitu :( :D

Spróbuje @Koczan twojego sposobu może zadziała :p

Opublikowano

Masz jakieś wadliwe pliki miałem tak jak próbowałem przywrócić csa do sprzed aktualizacji, sprawdzenie spójności plików może pomoże.

Opublikowano

Nie,usunięcie nie pomogło :( Sprawdzałem spójność plików pisało,że 100% gut :D A wkurzyłem się,ściągnę od nowa cs może pomoże.Jak tak to napiszę :P

Opublikowano

Żaden z tych 2 co podałeś tomek to nie :( Kurcze nwm może tak jak activ mówił usunę modele i ściągnę od nowa najwyżej.

Edit:Kuźwa nic nie dało usunięcie modeli dalej wywala cs...A spróbuje wszystko usunąć dokładnie i ściągnę od nowa...Może jakaś mapa buguję lub coś

Opublikowano

Tomek to też nie :PCzekajcie spróbuję zrobić 1 rzecz jak zadziała napisze :D
Matko zaraz zejdę tutaj z tego wku***...
Odinstalowałem calutkiego cs wszystko wyłączyłem avasta nawet i dalej mnie wywala...Normalnie nie wiem co robić ... :(

Edit:DEeeoś nie mam żadnego erroru...Po prostu wywala mnie do pulpitu i tyle ...

Opublikowano

Help me,bo chce pograć na steam :( :D Na inne wasze serwery np.JB wchodzę spokojnie tylko ten onlyDD2...Zaczyna mi go lagować trochę i wywala :c

Opublikowano

Mam tak samo tylko mnie wywala z komunikatem ze HL.exe przestało działać i ignoruje ten komunikat + klikam w  cs na pasku i wracam do gry 

Opublikowano

No,jakby się dało to też bym tak zrobił tylko,że ja nie mam żadnego komunikatu :P

Opublikowano

Nie mam linku do pliku, ale poszukaj jak cofnac cs z przed aktualizacji. Musi byc to tak wersja która troche oszukuje steam, jest ona traktowana jako aktualna wersja. Mi dziala :P

Opublikowano

Z aktualizacja też spróbowałem bo znalazłem link ale też nie :D Nawet fatal error jakiś jest tera XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.