Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fisha

"Wyobraź sobie, że możesz..." — Pytanie na dziś; 29/07/26

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Ix7FPrv.png

Wyobraź sobie, że możesz stworzyć nowy kontynent. Jak wyglądałby jego klimat, mieszkańcy, kultura i największe atrakcje?

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Myśę, że panowała by na nim kultura,szanowanie się nawzajem, dobroć. A z atrakcji? Myślę, Że największe zapotrzebowanie dla ludzi. Sklepy itp. Jestem wierzący/prakt. To też bym chciał. Żeby było wierzące i kościoły, żeby były.

• Lubię to! 4
  • Sponsor
Opublikowano

Cały rok temperatura 30+, kilka razy w miesiącu obfite deszcze by nie było zbyt wielkiej suszy. Mieszkańcy tak jak wszędzie, bo to jednak się wynosi z domu, ale osobiście wolałbym, aby każdy był do każdego przyjaźnie nastawiony i bardzo łatwo nawiązywali relacje ze sobą. Z atrakcji to bym chciał, żeby to był imprezowy kontynent na którym ludzie umieli by się bawić i żyć takim lekkim życiem, a więc dużo plaż, klubów i barów.

• Lubię to! 4
Opublikowano

A bo ja wiem?

Ciężki orzech do zgryzienia. Klimat coś na podobieństwo krajów bliskiego wschodu, co do mieszkańców to chciałbym, aby byli milusi i uprzejmi jak kasjerka w żabce, główne atrakcje to wybuchy wulkanów o poranku, i deszcze niespokojne wyrywające drzewa z korzeniami wieczorem. Kulturowo życzyłbym sobię, aby dominował patriotyczny modernizm z domieszką brazylijskiej ekstrawagandy. Taki kontynent jest moim marzeniem. 

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Klimat umiarkowany, temperatura ok 20 stopni i stały lekki wiatr do 8km/h. Opady co drugą noc. Mieszkańcy przyjaźni do siebie i do świata. Atrakcje to piękne dżungle i podziemne wykopaliska.

• Lubię to! 4
  • Moderator
Opublikowano
1 godzinę temu, haikoo napisał(a):

Klimat umiarkowany, temperatura ok 20 stopni i stały lekki wiatr do 8km/h. Opady co drugą noc. Mieszkańcy przyjaźni do siebie i do świata. Atrakcje to piękne dżungle i podziemne wykopaliska.

Ototo tylko atrakcje mozna by zmienic na jakies lazurowe wybrzeze gdzie by bylo z 30 stopni

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

Temperatura wynosiła by od 22 do 26 stopni oraz deszcz, który występuje raz w tygodniu. Mieszkańcy bardzo przyjaźni, pomocni oraz zwariowani. Z głównych atrakcji to imprezy koło pięknych, bajecznych jezior. 

• Lubię to! 2