Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Everecek

Dzień dobry dzień dobry, panie, panowie i bobry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie moje wychowanie, gdy bez przywitania zacząłem robić zamieszanie?
Przeglądając forum stwierdziłem, że wypada jednak to nadrobić, tym bardziej, że jest szansa że trafi się ktoś, kto też grał dawno dawno temu, w odległej galaktyce...
W zamierzchłych czasach tłukłem w CS 1.6, ale ze szczególnym męczeniem paintballowego moda, to w okresie jakoś od 18-15 lat temu.
Jakoś pół roku temu zainstalowałem CSa czekając na coś w pracy na moim 14calowym biznesowym laptopie... i tak już zostałem.
Może grał ktoś z Was na serwerowni ColorWar.pl (spokojnie, nie banujcie za reklamę, bo już dawno tego nie ma ;(
Grałem wtedy pod nickiem Junior Stress lub HollandeR, a dzisiaj, ze względu na moje wielkie oddanie w kierunku serii Wiedźmin i doszukiwaniu się podobieństw do tragicznej historii Olgierda herbu Everec, mam czelność zwać się Everecek.

Jako gówniarz, zaczynałem od bycia moderatorem na tamtej serwerowni, aż do stanowiska jednego z dwóch H@, a także reprezentowałem klan ColorWar w rozgrywkach międzyklanowych u boku takich koksów jak Jesion czy tomala czy Hedzik.

Jeżeli przewinie się tu któryś z Was, albo pamiętacie ich i macie ich w znajomych na steam, dajcie mi znaka, może fajnie byłoby się złapać na wspominiki z dawnych czasów i pokulkować czasem.
Katujemy.eu traktuję obecnie jako odskocznię, żeby zbić sobie poziom kortyzolu :D 
A że mam jakieś doświadczenia odnośnie funkcjonowania sieci, to co jakiś czas wrzucam różne propozycje, piszę o swoich żalach itd. - bo możę być ciekawiej. Przykładem tego jest dodanie do serwera PB wyzwania 1v1 na noże, jeżeli zostanie po jednym graczu.
Coś do czego mam też mega sentyment były skiny noża w postaci MIECZA ŚWIETLNEGO (widoczne też dla przeciwnika!). Chyba czas namówić decydentów, żeby też tu to zaimplementowali.

Poza CSem zajmuję się finansami i zarządzaniem ludźmi, a także przeznaczam swój wolny czas i wydaję ciężko zarobione pieniądze próbując zmienić ten kraj na lepsze, m.in. tak by podatki były niskie i proste.

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Donator
Opublikowano

HELLO

Tom Hanks Hello GIF

Opublikowano
4 hours ago, Everecek said:

wydaję ciężko zarobione pieniądze próbując zmienić ten kraj na lepsze, m.in. tak by podatki były niskie i proste.

Widzę że ktoś Brauna śledzi ;D
Życzę powodzenia i wytrwałości w osiągnięciu celu, bo chociaż wytyczne są proste, to droga ku temu jest kręta i skośna jak makaron włoski. 

Siemka ;D

Opublikowano
2 godziny temu, Łukasz. napisał(a):

Wait a second, ColorWar za czasów Madzi i Tygryska? 

Memoria fragilis est, i mogli mi umknąć z pamięci, jednak nie mówię że nie. Najbardziej chyba tomala z Jesionem za moich czasów mieli wpływ na CW. Aczkolwiek sam Tygrysek coś też mi mówi.