Skocz do zawartości
KATUJEMY AIM CUP #1 [SEZON 1] ×
[BIG GIVEAWAY] Zgarnij skiny! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #2
  • Nick:
    ReeeFoX
  • Imię:
    Oskar
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:526582409
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    reeefox
  • Staż na serwerze:
    Licząc CS:GO - 4 lata, nie licząc - od początku 2024.
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym zostać administratorem, ponieważ lubię dbać o porządek na serwerze i pomagać graczom. Posiadam duże doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, więc wykonywanie obowiązków nie sprawia mi problemów oraz potrafię podejmować szybkie i rozsądne decyzje.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Wielokrotnie pełniłem funkcję adminstratora na wielu różnych serwerach cs2 oraz w cs:go. Dwa razy byłem też członkiem UBT i raz próbowałem swoich jako moderator forum.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

Gracz składający podanie na admina musi posiadać publiczny profil steam oraz widoczne godziny spędzone w grze

• Lubię to! 7
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na Plus: Staż na serwerze jak i również doświadczenie w roli administratora widuje gracza często na serwerze i nigdy nie było problemów z graczem więc jestem zdecydowanie na tak chętnie bym chciał zobaczyć nowego członka administracji M#2

• Lubię to! 3
Opublikowano

@ Admin CS2 MIRAGE #2Proszę o wypowiedź do dziś 22:00. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z podania to wszystko na +: wiek, staż, znajomość komend lecz ja aktualnie wstrzymam się od głosu. 
 Kilka razy widziałem Cię na serwerze na swoim głównym koncie, tak to najczęściej grasz na  innym koncie często zmieniając nick i avatar. 
Patrząc po Twoich odwołaniach od banów to przesiadujesz nie tylko na OM #2 grając na innym koncie ;]. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na plus:
- doswiadczenie
- aktywnosc
z minusów:
- wiele kont
Na tak, ale ogranicz granie na jednym koncie, a nie na multi kontach pzdr

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Z racji na nieobecność opiekunów podanie przyjmuję. Zapraszam na pw po szczegóły.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.