SwEEp Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Twój nick: SwEEp SteamID: Serwer: 4FUN Nick admina banującego: Angel of Verdun ~* Data: 22.07.2026 Mapa: de_cache Link do POV'a: http://brakwfolderze.pl Opis sytuacji: Grałem jak zwykle w pracy, na czystym csie pobranym gdzieś z neta, bez głosu jak zwykle z resztą, nagle dostaję losowego perma, którego treści za bardzo nawet nie rozumiem, jako że wróciłem do gry w csa po kilku dobrych latach. W folderze z demkami mam tylko jedno, które jest z stycznia tego roku, więc nie mam jak wstawić. Edytowane 2 godziny temu przez SwEEp
Anioł z Verdun Opublikowano 2 godziny temu Admin 4FUN Opublikowano 2 godziny temu §3.1.5 Używanie specjalnych komend (cl_lw 0 | cl_lc 0 | gl_monolights 1 | force_centerview) ⮕ [Ban 7 dni] » [Ban permanentny]
SwEEp Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Szczerze mówiąc, to nawet odkąd gram u was to konsoli nie używałem, bo takiego csa jakiego pierwszego znalazłem na internecie to pobrałem
Junior Admin Lanek Opublikowano 2 godziny temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 2 godziny temu Bana skracam do 7 dni, bo to pierwsze wykroczenie. Polecam zmienić ustawienia tych komend, bo następnym razem ban zostanie.
Junior Admin Lanek Opublikowano 2 godziny temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 2 godziny temu Użytkownik został zbanowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi