Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fisha

[22] Prawda czy fałsz — Darknessik.

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

GTGRDGDGD.png

Waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Wyniki zabawy: 28/07/26

→ Bohaterem tej serii jest: @ Darknessik.

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 1

Kiedyś grałem w piłkę nożną na pozycji bramkarza, wieczorny trening. Wydawało się, że będzie on wyglądał jak każdy inny i wrócimy sobie do domu. Trener postanowił jednak pod koniec, że zrobimy sobie rzuty karne. Kolega z klasy strzelał jako ostatni no i uderzył na tyle mocno, że udało mu się złamać mi nadgarstek, bo źle ułożyłem ręce. Jako osoba z dość wysokim progiem bólu jakoś za bardzo nic sobie z tego nie zrobiłem i nie wiedziałem wtedy, że mam złamany nadgarstek. Około 1,5 tygodnia później mieliśmy mecz z inną drużyną, doszło na nim do lekkiej bójki no i po meczu zaczęła mnie boleć na tyle ręka, że poprosiłem mamę, aby zawiozła mnie do szpitala. Na miejscu okazało się, że mam źle zrośnięty nadgarstek no i lekarz stwierdził, że muszą „łamać mi nadgarstek na nowo” i przez 2 miesiące latałem z gipsem.

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 2

Kiedyś w Polsce popularna stała się gala PunchDown, gdzie ludzie walą sobie z liścia. W podstawówce z kolegami byliśmy podjarani całym zamysłem i postanowiliśmy zrobić taki turniej w szkole na przerwie. Uznaliśmy, że najlepszym miejscem na to będzie szatnia od WF'u no i się zaczęło. Po pewnym czasie nadszedł finał, w którym znalazłem się ja oraz kolega z mojej klasy. Nawalaliśmy się tak długo, że obaj mieliśmy spuchnięte ręce oraz połowę twarzy. Po około 30 minutach poszliśmy wszyscy na WF i pan jak zobaczył nasze twarze, spytał się „Osy was pogryzły czy co?”. Opowiedzieliśmy mu, co robiliśmy i powiedział, że jesteśmy „pierdolnięci”, a następnie wysłał nas do pielęgniarki. Okazało się, że koledze wyskoczyła żuchwa. Pani zadzwoniła na pogotowie i zabrali kolegę, żeby mu ją nastawić. Od tego wydarzenia szkoła podjęła decyzję, że będą nas puszczać do szatni 5 minut przed zajęciami, a my dostaliśmy na szczęście tylko po uwadze.

FDGFGFDFD.png

HISTORIA NR 3

Pewnego dnia po imprezie za dużo wypiłem i stwierdziłem, że wrócę do domu pociągiem z kolegą. Nie było to jakoś daleko od mojego domu, więc na luzie sobie usiedliśmy. Byłem na tyle zmęczony, że nagle sobie zasnąłem, a kolega miał pilnować, niestety sam też zasnął. Obudził nas konduktor mówiący, że jesteśmy już na miejscu i że musimy wyjść. My w szoku, że jak na końcu i spytaliśmy się go, gdzie jesteśmy. Okazało się, że zamiast wysiąść pod Warszawą, trafiliśmy do Lublina. Byliśmy w takim szoku, że nie wiedzieliśmy co powiedzieć, kolega spytał się, kiedy kolejny pociąg w stronę Warszawy i typek powiedział, że za 4 godziny. Spojrzeliśmy na siebie i zaczęliśmy się śmiać, konduktor był w takim szoku, że się spytał, o co chodzi. Powiedzieliśmy mu, gdzie mieliśmy wysiąść. Zaczął się z nami śmiać i powiedział, że przed nami obudził jeszcze 3 osoby. Okazało się, że te osoby były z nami na imprezie. Przeczekaliśmy te 4 godziny na kolejny pociąg i wróciliśmy wszyscy do domu.

• Lubię to! 6