Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    szczerbaty324 skins
  • SteamID:
    76561199566787373
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    19.07.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

grałem sobie na serwerze wszedłem do undera i dałem 4 hedy z uspa i dostałem za to bana

Opublikowano

Ban nie został nałożony tylko za tą akcję (na spectate nie pojawiłem się bez powodów). Dodatkowo kilku graczy w trakcie gry skarżyło się na twoje podejrzane zagrywki. A mam na myśli idealne timingi za każdym razem, chore heady itd.. Dysponuje klipem na twoją akcję w underze gdzie jest idealny schemat twojego aima gdzie 3 razy pod rząd chybisz pierwszy strzał, a drugi trafiasz. Oprócz tego ustawiłeś się na środku przejścia i w idealnym momencie kiedy gość miał peeknąć, ty sie zatrzymałes, zabiłes go, następnie podszedłeś 2 kroki, zauwazyłeś ze zbliża sie kolejny gość i ponownie sie zatrzymałeś. Na koniec twojej akcji ustawiłeś się na dole undera i czekałeś na reszte towarzystwa co tez wygląda lekko dziwnie. Cała akcja jest w załączniku (przepraszam za jakość, jakoś musiałem tego klipa zmieścić) .

Freak  

Proszę o rozpisanie demka, ta jedna akcja nic nie mówi.

Opublikowano

Także sytuacje z demka:

3:29- wychodzisz z kuchni, inny gracz idzie z ticketa do ct, chwile patrzysz ct odwracasz sie do jungli, następnie gdy zauważyłeś tego z ticketa to nagle odwracasz sie i wcelowywujesz, podczas kiedy sekunde wcześniej to zignorowałeś (i znowu zatrzymałeś sie kiedy peekował).

5:35- wychodzisz z rampy na tetrisa, przelatujesz tylko site celownikiem olewając drewno, ct, ninje, default i wcelowywujesz sie w jungle gdzie jest kilka osób

6:45- na midzie peekujesz idealnie wcelowanym na goscia w oknie, zabijasz go i jakiś aimlock lub inne wspomaganie przekierowywuje twój celownik na innego gracza który był na ct

7:05- kontynuacja akcji, stoisz na ławce, wiesz że ktoś jest jungli od swojego teammate'a co jest logiczne. Jesteś wpatrzony w okno i nagle odwracasz sie w kierunku ściany upewnić sie czy nie zachodzi ci na plecy i napewno wcelowywujesz się w dobrą pozycje. (Konczysz akcje chorym one tapem)

10:47- odwrociłeś sie za drugim razem w idealny timing kompletnie olewając kuchnie, tak jakbys patrzyl shorta zeby widzieć czy przeciwnik idzie z apsów na b.

14:32-chora reakcja i perfekcyjna głowa

19:55- scan przez ticketa, szanuje za to

20:30- ponownie idealny prefire na okno ale tym razem ci sie nie udało

stau  

Decyzja 24h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.