Prezentuje Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Twój nick: Prezentuje SteamID: 76561198674935896 Serwer: MIRAGE #2 Data: 19.07.2026 Mapa: mirage Opis sytuacji: siema, dostalem bana totalnie bez sensu i chcialbym dostac unbana bo nic nie mam. ogolnie to gram na nowym koncie, bo tamto glowne bylo mojego taty i nie znam do niego passow, a u was na serwerze skiny sa wbudowane i trzeba sie zalogowac przez wlasnego steama zeby je miec, dlatego musialem zalozyc nowe. pewnie ktos mnie zglosil albo system cos wykryl bo mam nowe konto i praktycznie caly czas daje glowy, ale to nie zaden aimbot. po prostu gralem kiedys mega duzo w valoranta a tam sie glownie strzela w glowy i stad mam takiego aima. mam normalnie poklipowane moje kille z gier i widac na nich ze gram czysto. niech jakis admin sprawdzi moje logi albo powtorki bo ban jest niesluszny a chcialbym tu pograc. mam kupionego vipa i leci mi czas na nim wiec mam nadzieje ze szybko odczytacie.Na serwerze gram sporo i pierwszy raz mam taka sytuacje. Edytowane 19 godzin temu przez Prezentuje 1
Junior Admin Lanek Opublikowano 19 godzin temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 19 godzin temu Z racji, że admin zrezygnował to ubt samo oceni demo. Do 24h. https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260719-2007-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip 3:10 ciekawy peek i potem granaty na samochód mimo, że jest pewny tylko gościa na balkonie 8:50 peek bota - lekkie zawahanie przy modelu który jest na ct i potem niby przypadkiem, ale się cofnął patrzeć czy nikt smoke'a nie przebije pod schodami B+/- https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260718-1352-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip 3:30 ktoś z ct padł na midzie i na początku chciał peeknąć z awp, ale widząć, że tt ucieka to wyleciał mida na kosie XD 4:55 czyszczenie apsów nożem, bo wie, że jest pusto 5:45 czyszczenie mida na nożu 7:28 peek w model po czym tt zaczyna uciekać, kolega wyciąga noż, ale tt uznał, że jednak wraca to jednak kolega wyciąga awp XD 10:10 całe apsy na nożu XD 13:33 śmieszna pozycja na wcelowanie się w rampę 15:50 następny śmieszny peek Dalej szkoda czasu. Dawno się tak nie uśmiałem na demie - brak umiejętności połączone z wh zawsze śmiesznie wygląda. 2 1
Junior Admin Lanek Opublikowano 16 godzin temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 16 godzin temu Użytkownik został zbanowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi