Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Prezentuje
  • SteamID:
    76561198674935896
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    19.07.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

siema, dostalem bana totalnie bez sensu i chcialbym dostac unbana bo nic nie mam.

ogolnie to gram na nowym koncie, bo tamto glowne bylo mojego taty i nie znam do niego passow, a u was na serwerze skiny sa wbudowane i trzeba sie zalogowac przez wlasnego steama zeby je miec, dlatego musialem zalozyc nowe.

pewnie ktos mnie zglosil albo system cos wykryl bo mam nowe konto i praktycznie caly czas daje glowy, ale to nie zaden aimbot. po prostu gralem kiedys mega duzo w valoranta a tam sie glownie strzela w glowy i stad mam takiego aima. mam normalnie poklipowane moje kille z gier i widac na nich ze gram czysto.

niech jakis admin sprawdzi moje logi albo powtorki bo ban jest niesluszny a chcialbym tu pograc. mam kupionego vipa i leci mi czas na nim wiec mam nadzieje ze szybko odczytacie.Na serwerze gram sporo i pierwszy raz mam taka sytuacje.

Edytowane przez Prezentuje
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Z racji, że admin zrezygnował to ubt samo oceni demo. Do 24h.

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260719-2007-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
3:10 ciekawy peek i potem granaty na samochód mimo, że jest pewny tylko gościa na balkonie
8:50 peek bota - lekkie zawahanie przy modelu który jest na ct i potem niby przypadkiem, ale się cofnął patrzeć czy nikt smoke'a nie przebije pod schodami B+/-

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260718-1352-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
3:30 ktoś z ct padł na midzie i na początku chciał peeknąć z awp, ale widząć, że tt ucieka to wyleciał mida na kosie XD
4:55 czyszczenie apsów nożem, bo wie, że jest pusto
5:45 czyszczenie mida na nożu 
7:28 peek w model po czym tt zaczyna uciekać, kolega wyciąga noż, ale tt uznał, że jednak wraca to jednak kolega wyciąga awp XD
10:10 całe apsy na nożu XD
13:33 śmieszna pozycja na wcelowanie się w rampę
15:50 następny śmieszny peek

Dalej szkoda czasu. Dawno się tak nie uśmiałem na demie - brak umiejętności połączone z wh zawsze śmiesznie wygląda.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.