Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    thebesciak-
  • SteamID:
    STEAM_0:1:922043523
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3
  • Data:
    07.07.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

za 5min gry bana dostałem za cheating? prosze mnie sprawdzic, demko obejrzec, czy cos. 

• Premium
Opublikowano

Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/18/dema//auto-20260707-1729-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

14:51  Gość biegnie przez całą mapę z molotowem i zajmuje BS-a. Nie plantuje paki, tylko biegnie po fraga.

16:40  Pierwsza głowa wygląda jak triggerbot; zabija jeszcze dwóch, a zamiast wejść na BS, gdzie została jedna żyjąca osoba, wraca przez TT akurat tam, gdzie jest przeciwnik.

17:43  Wychylenie z shorta na connector z celownikiem na głowie osoby, która nie dość, że kucała, to była mniejszą postacią przez moc, którą posiadała.

17:53  Nie sprawdza żadnej miejscówki na BS-ie, tylko od razu celuje w CT, nie mając informacji, że jest tam przeciwnik.

18:20  Biegnie wcelowany w okno i przesuwa celownik na connector, gdy przeciwnicy tam podchodzą. W tym przypadku może to kwestia timingu, a może wspomagaczy.

19:37  W tym przypadku nie wyglądało mi to na naturalne spojrzenie w under, tylko sprawdzenie przez ścianę, gdzie są przeciwnicy. Następnie kolejny raz leci przez BS, nie sprawdzając miejscówek, i zamiast plantować,

biegnie w miejsce, gdzie jest przeciwnik na drugim końcu mapy. Sprawdza wszystkie pozycje po drodze, a gdy okazuje się, że przeciwnik stoi w tetrisie, wybiega plecami. Jak na moje, to zagrywka, żeby nie było zbyt podejrzane.

Freak  

Decyzja 24h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.