THEbesciak Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Twój nick: thebesciak- SteamID: STEAM_0:1:922043523 Serwer: LOSOWE MOCE #3 Data: 07.07.2026 Mapa: mirage Opis sytuacji: za 5min gry bana dostałem za cheating? prosze mnie sprawdzic, demko obejrzec, czy cos.
Junior Admin Lanek Opublikowano 1 godzinę temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 1 godzinę temu @ DresWKant 24h
Premium DresWKant Opublikowano 58 minut temu Admin CS2 LOSOWE MOCE #3 Premium Opublikowano 58 minut temu Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/18/dema//auto-20260707-1729-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip 14:51 Gość biegnie przez całą mapę z molotowem i zajmuje BS-a. Nie plantuje paki, tylko biegnie po fraga. 16:40 Pierwsza głowa wygląda jak triggerbot; zabija jeszcze dwóch, a zamiast wejść na BS, gdzie została jedna żyjąca osoba, wraca przez TT akurat tam, gdzie jest przeciwnik. 17:43 Wychylenie z shorta na connector z celownikiem na głowie osoby, która nie dość, że kucała, to była mniejszą postacią przez moc, którą posiadała. 17:53 Nie sprawdza żadnej miejscówki na BS-ie, tylko od razu celuje w CT, nie mając informacji, że jest tam przeciwnik. 18:20 Biegnie wcelowany w okno i przesuwa celownik na connector, gdy przeciwnicy tam podchodzą. W tym przypadku może to kwestia timingu, a może wspomagaczy. 19:37 W tym przypadku nie wyglądało mi to na naturalne spojrzenie w under, tylko sprawdzenie przez ścianę, gdzie są przeciwnicy. Następnie kolejny raz leci przez BS, nie sprawdzając miejscówek, i zamiast plantować, biegnie w miejsce, gdzie jest przeciwnik na drugim końcu mapy. Sprawdza wszystkie pozycje po drodze, a gdy okazuje się, że przeciwnik stoi w tetrisie, wybiega plecami. Jak na moje, to zagrywka, żeby nie było zbyt podejrzane. Freak 8 minut temu Decyzja 24h
Rekomendowane odpowiedzi