Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ~ warchlak.
  • SteamID:
    STEAM_0:0:116883277
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    automat
  • Data:
    06.07.2026
  • Mapa:
    Dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Pierwszy ban dostałem za aktywny cl_lc. Grając już na kilku serwerach nigdy się nie spotkałem z takim banem bo wszędzie aktywnie można na tym grać. Dopiero od kilku dni jak tutaj mam przyjemność poklikać dłużej otrzymałem bana w dniu dzisiejszym na 24h. Myślałem, że wchodząc na serwer sprawdzę bana, ale mówię nie ma autokicka więc klikam sobie po czym dostaje z bomby perma. Nie jestem osobą czepialską, po prostu jako 29 latek chciałem sobie coś dłużej pograć w wolnej chwili, ale brak jakichkolwiek informacji w grze zmusiło mnie do wejścia na forum w dniu dzisiejszym. Tak jak mówię, nie jestem tu by siebie usprawiedliwiać, tylko jeszcze nigdy się z takim czymś nie spotkałem. Zrozumiałem swój błąd, mam nadzieje, że mocno mi się już oberwało otrzymaniem takiego bana i złożeniem odwołania. Bardzo bym prosił administrację o wyrozumiałość. Bardzo przepraszam.
  • Haha 1
  • Moderator
Opublikowano
6 godzin temu, lux1one. napisał(a):

Pierwszy ban dostałem za aktywny cl_lc. Grając już na kilku serwerach nigdy się nie spotkałem z takim banem bo wszędzie aktywnie można na tym grać.

Zachęcam do zapoznania się z regulaminem, bo jego nieznajomość nie zwalnia z przestrzegania zasad na serwerze.

Kolejna taka sytuacja (restart routera/pc aby zmieniło adres) nie będzie tolerowana

6 godzin temu, lux1one. napisał(a):

Nie jestem osobą czepialską, po prostu jako 29 latek chciałem sobie coś dłużej pograć w wolnej chwili, ale brak jakichkolwiek informacji w grze zmusiło mnie do wejścia na forum w dniu dzisiejszym

Jak zawsze, polecam sprawdzanie bansa aby upewnić się, że ban minął - nigdy przez dołączenie do serwera!!

Ban się kończy o 9:56, następne odwołanie w podobnej sprawie nie będzie rozpatrywane.

Rozpatrzenie blokady od cl_lw odrzucam (ban mija za kilka godzin)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.