Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
MasterSeba

Odwołanie od bana - ❤♡ツMasterSebaツ♡❤ | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    ❤♡ツMasterSebaツ♡❤
  • SteamID:
    STEAM_0:0:144350569
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    05.07.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Ban za wh którego nie posiadam , bo to raczej nie logiczne było by pobierać haxy na komputer gdzie sie ma główne konto steam i wszystkie gry w tym 7,5 h w csgo/cs2 a wiadomo ze vac raz działa raz nie i bana można dostać nawet nie grając , ogólnie nie wiem nawet za jaki moment mogł ktoś stwierdzić ze mam wh raczej to po złości wydaje mi się bo akurat mam dobry dzień i ktoś go zepsuł , nie mam co wstawiać demka bo nawet nie wiem z jakiego momentu , ale chciałbym żeby administrator mi wyjaśnił gdzie mam wh i rozpisał demko/ kilpy oczywiście zważając na większą perspektywe a nie 4s klipy tylko oczywiście dłuższe bo wiadomo ze ja słuchawki mam. Ostania sytuacja przed banem jestem na midzie i spada skanujący wabik który ma jeden strzał a ze nie leciał z przodu to wiadomo ze został rzucony za moich pleców a nikt na rampie nie stoi to sie cofnałem czekając aż efekt podświetlenie zniknie 

Edytowane przez MasterSeba
Miss click
  • Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Przykro mi 1
Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260705-1926-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

1:33 - Zerkanie w ściane gdzie idą przeciwnicy.

20:37 - Wystarczy spojrzeć na całe demko i widać jaki ma movement, że w jedną pozycję stoi wcelowany 10 sekund, ale jak widzi przez ściane, że nikt nie idzie underem to zmienia momentalnie pozycje,

20:48 - Chamskie zerknięcie na przeciwnika przez ścianę na rampie co widać w zwolnionym tempie

20:53 - Chyba info od boga, że tam siedzi na kucaku

Nie ma za dużo dowód, ponieważ jest to gracz który bardzo dobrze się kryję. Ale jak ktoś się przyjrzy jego rozgrywce, to widzi jego dziwnie pickowanie, dziwne informacje oraz dziwny movement.

Tekki  

24h

• Moderator
Opublikowano

1:33 - Zerkanie w ściane gdzie idą przeciwnicy. / no może i dziwne +-b

20:37 - Wystarczy spojrzeć na całe demko i widać jaki ma movement, że w jedną pozycję stoi wcelowany 10 sekund, ale jak widzi przez ściane, że nikt nie idzie underem to zmienia momentalnie pozycje, / ? -b

20:48 - Chamskie zerknięcie na przeciwnika przez ścianę na rampie co widać w zwolnionym tempie / ?????????? -b

20:53 - Chyba info od boga, że tam siedzi na kucaku / takie naciągane +-b 

Za takie coś to bana nie zostawię 

• Dzięki 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.