Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
[PRZERWA TECHNICZNA] sklep.katujemy.eu ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Passat b5 1.9 Tdi 130/170 czip
  • SteamID:
    29 STEAM_0:0:579290153 0 00:54 49 0
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Wyalienowany
  • Data:
    04.07.2026
  • Mapa:
    de_dust 2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Chciałbym odwołać się od permanentengo bana, którego otrzymałem za " wchodzenie na aktywnym banie" Chcę uczciwie wyjaśnić całą sytuacje, poniewiaż na serwer nie wszedłem z premedytacją, aby łamać regulamin. Wcześniej zostałem słusznie zbanowany na 30 min za brak kultury (doszło do ostrej wymiany zdań z innym graczem) Przyjmuję tę karę i rozumiem swój błąd . W trakcie trwania tego bana zrestartowałem router, co robię regularnie z powodu problemów z lagami i skokami pingu. Po restarcie sieci chciałem poprostu spróbować połoczyć się z serverem, aby z poziomu konsoli sprawdzic dokładny czas pozostały do końca kary oraz treść samego bana ( co jest standardową procedurą w grze) Nie wziałem jednak pod uwagę, że mój dostawcda internetu przydzielił mi po restarcie nowe zmienne IP
    Zamiast komunikatu o banie w konsoli, gra niespodziewanie połączyła mnie z serwerem. Byłęm tym kopletnie zaskoczony i nie zdążyłem nawet otworzyć menu, żeby natychmniast wyjść , gdy admin nałozył na mnie perma . Z prespektywy admina wyglądało to jak celowe omijanie kary (anty ban) , jednak zm ojej strony to był czysty przypadek techniczny wynikający z zmiennego IP i chęci sprawdzenia statusu bana
    Licze na wyrozumiałość i powrót do gry ;)
    Chciałbym równiez podkreślić, że nie jestem na serwerze osobą anonimową ani graczem z nikąd, który przyszedł trollować . Gram u was od bardzo dawna, regularnie wspieram serwer finansowo oraz aktywnie uczestnicze w życiu społecznosci
  • Haha 1
  • Moderator
Opublikowano

Oj Passat.. powtórka sytuacji z marca i znowu przez Twoją głupotę.

Wyjątkowo dostajesz ub, jeżeli chcesz sprawdzić ile pozostało do końca bana (jeżeli przytrafią się kolejne) to sprawdzaj to tutaj.

15 godzin temu, bblocisz napisał(a):

Z prespektywy admina wyglądało to jak celowe omijanie kary (anty ban) , jednak zm ojej strony to był czysty przypadek techniczny wynikający z zmiennego IP i chęci sprawdzenia statusu bana

Z naszej perspektywy, po dostaniu bana za ab, wszedłeś ponownie i zgarnąłeś kolejnego. 

Jeżeli sytuacją się ponownie powtórzy, będziesz musiał się pogodzić z konsekwencjami.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.