Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
[PRZERWA TECHNICZNA] sklep.katujemy.eu ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    shizzi.
  • SteamID:
    STEAM_0:1:370614444
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    03.07.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Wbiłem na serwer pograłem z +- 40 minut i dostałem bana, ponoć używam skryptów na bunnyhopa XD. Jest to dla mnie smieszne bo nie raz bylo widac jak podczas gierki probuje robic bunnyhopa i raz mi on wyjdzie a raz bede skakal w miejscu.  

Edytowane przez shizzi
zły serwer napisałem
Opublikowano

Cze,
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260703-2057-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

6:15 - dziwny peek
16:20 - "bait" od terro a shizzi przez sciane strzela myśląc ze peekuje tt
17:15 - nie wiem czy to wina demka, czy ten flesh był słaby, ale na moje full biało powinien mieć, a tu idealne nacelowanie 
20:45 - celownikiem przez sciane na model tt
33:49 - nie interesuje go nic na b tylko ct który był schowany

Cały jego gameplay wyglądał jak jeden wielki lag, możliwe, że komp nie wytrzymywał czitów xdd... dotatkowo patrząc na czat można zauważyć, że wyzywa wszystkich za koleją, prowokuje, działa na niekorzyść serwera swoim zachowaniem. 
Pzdr

Tekki  

24h

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.