CS2-Katujemy.eu Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Twój nick: 弗朗库斯 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199382833591/ Serwer: MIRAGE #2 Data: 01.07.2026 Mapa: Mirage 2 Opis sytuacji: niniejszym odwołuje sie od bana i prosze o sprawdzanie demka i zweryfikowanie przez admina banującego ponieważ uważam że ban jest niesłuszny
Moderator Tekki Opublikowano 3 godziny temu UB Team CS 2 Premium Moderator Opublikowano 3 godziny temu @ Chmurcia 24h 1
Chmurcia Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam obejrzałam demko z danym użytkownikiem który się odwołał i po obejrzeniu całości stwierdzam że dany graczy jest czysty, było kilka akcji dokładnie trzy które były moim zdaniem podejrzane, bo sama uczestniczyłam w rozgrywce, szczególnie ostatnia jak w celowany byłeś bezpośrednio na jednego z graczy który stał w rogu schowany i przysłonięty smokiem, ale zważywszy na sytuację w której się tamten gracz znajdował po spojrzeniu od strony podejrzanego mógł faktycznie się domyślać że tam stoi, niestety zbyt pochopnie wyciągnęłam wnioski i ukarałam niewinnego gracza więc przepraszam 弗朗库斯, za nie słusznego Bana i proszę @ Tekki o [ UB ] dla gracza
Junior Admin Lanek Opublikowano 2 godziny temu Katowicz Inwestor Junior Admin Opublikowano 2 godziny temu Użytkownik został odbanowany! Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Rekomendowane odpowiedzi