Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    弗朗库斯
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199382833591/
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    01.07.2026
  • Mapa:
    Mirage 2
  • Opis sytuacji:

niniejszym  odwołuje sie od bana  i prosze  o   sprawdzanie  demka i  zweryfikowanie przez admina  banującego  ponieważ  uważam  że ban jest   niesłuszny

Opublikowano

Witam :serduszko:
obejrzałam demko z danym użytkownikiem który się odwołał i po obejrzeniu całości stwierdzam że dany graczy jest czysty, było kilka akcji dokładnie trzy które były moim zdaniem podejrzane, bo sama uczestniczyłam w rozgrywce, szczególnie ostatnia jak w celowany byłeś bezpośrednio na jednego z graczy który stał w rogu schowany i przysłonięty smokiem, ale zważywszy na sytuację w której się tamten gracz znajdował po spojrzeniu od strony podejrzanego mógł faktycznie się domyślać że tam stoi, niestety zbyt pochopnie wyciągnęłam wnioski i ukarałam niewinnego gracza więc przepraszam 弗朗库斯,  za nie słusznego Bana i proszę @ Tekki  o [ UB ] dla gracza

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.